Zubarska tehničarka tvrdi: Charlie Sheen me seksualno zlostavljao, fizički napao te emocionalno povrijedio

Foto: Getty Images

NAKON javne poruke koju je uputio zubarskoj tehničarki, u kojoj nije birao riječi i gdje ju je nazvao "debelom lažljivicom i besposlenim trolom", problemi za Charlieja Sheena ne prestaju.

Naime, Margarita Palestino, zubarska tehničarka koja je glumca optužila za napad nožem pod utjecajem kokaina u zubarskoj ordinaciji u Los Angelesu, sada je podnijela i sudsku tužbu na sudu u Californiji, u kojoj je navela da ju je 49-godišnji glumac prilikom incidenta "povrijedio emocionalno i fizički te da ju je seksualno zlostavljao", prenosi People.

U tužbi je također navedeno da nakon što je Sheenu na lice stavila masku s anestetikom, glumac je istu skinuo i počeo vikati na prisutne "sve ću vas poubijati".

Tada ju je jedan od dva zubara prisutna u prostoriji, George Bogen, zamolio da glumcu skine masku, nakon čega ju je on "zgrabio za lijevi dio grudi te joj povukao desnu naramenicu grudnjaka, u nasilnom pokušaju da joj ga skine", kazala je Palestino.

No, sada je istaknula da je Sheen napao nožem zubara Jamieja Azdaira, kad je ona bila odsutna te da je malo poslije toga ponovno ušla u ordinaciju, nakon čega je Sheen skočio iz zubarske stolice te ju snažno udario u predjelu grudi.

Nakon toga je popljuvao ordinaciju, koju je ona zatim trebala očistiti. Njegov zaštitar joj je pri odlasku dao 500 dolara, kazavši "ovo je novac zbog svega što si pretrpjela".

Također je precizirala da Sheen nije bio samo pod utjecajem kokaina, već i alkohola.

Glumac je naravno sve opovrgnuo, a njegov glasnogovornik je kazao da je imao samo malo lošiju reakciju na anestetik, ali da nije došlo do nikakvog napada te da Sheen nije konzumirao ni droge, kao ni alkohol.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.