Životinje predviđaju Euro 2012: Intuitivna slonica, tvor prognostičar ili vidoviti prasac naslijedit će hobotnicu Paula

DVIJE godine nakon što je hobotnica Paul predvidjela osam utakmica na Svjetskom nogometnom prvenstvu u JAR-u pojavili su se brojni pretendenti na naslov "najtočnijeg životinjskog prognozera".

Na vama je samo da odlučite želite li vjerovati svinji, slonu ili tvoru i sportsko klađenje može započeti.

Ipak, ova se "prognostičarska" trojka tek treba dokazati: "Koliko nam je poznato niti jedan od njih nije u formi u kakvoj je bio Paul. A obzirom na to koliko ih se još pojavljuje, sigurno će mnogi prognozirati krivo", izjavio je glasnogovornik jedne od najvećih kladioničarskih tvrtki u Velikoj Britaniji, javlja Huffington Post.

Hobotnica Paul, koja je uginula nekoliko mjeseci nakon završetka prvenstva 2010. godine, boravila je u akvariju u Oberhausenu u Njemačkoj i točno predvidjela ishode svih sedam utakmica njemačke reprezentacije i finalnu pobjedu Španjolske.

Jedna od njezinih nasljednica za Euro 2012. mogla bi biti 33-godišnja slonica Citta iz zoološkog vrta u Krakowu, koja je za "prognostičarku" izabrana nakon što je predvidjela pobjedu Chelseae u Ligi prvaka. Ona je, odabirući dinju s imenom reprezentacije, predvidjela da će u prvom dvoboju Eura 2012., između Poljske i Grčke, pobijediti domaćin.

U Kijevu prasac Khryak, koji obožava pivo, prognozira ovog petka. Prvu će priliku za pretpostavku imati nekoliko sati prije početka prvog dvoboja na prvenstvu, a tvor Fred također je jedan od onih koje će "stručnjaci" nadgledati u nadi da pronađu novog "Paula".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.