Žene odgovorile trendu koji slavi "prirodno muško tijelo": "Evo i naših"

Foto: Instagram; Twitter

NEMOGUĆE da vam je posljednjih tjedana promakla vijest o tome kako svijet zahvaća novo ludilo - riječ je o trendu popularizacije "prirodne muške škembe", odnosno "običnog tijela", koji je na društvenim mrežama i u široj javnosti zaživio pod imenom DadBod.

Izraz, koji je nastao od riječi "dad" i "body", označava tijelo muškaraca koji se ne zamaraju mainstreamom i teretanom, i koji ponosno nose svoja "obična tijela", a radi se uglavnom o mladim ili ponešto starijim očevima. Kao što se moglo i očekivati, inicijativa popularizacije "običnog muškog tijela" dobila je i ženski odgovor - MomBod.

Stvar je  započela na društvenim mrežama gdje se slijevaju fotke cura, mladih i starijih mama i ostalih žena iz svih krajeva svijeta koje ponosno pokazuju svoja tijela i poručuju: "Oni bi se okolo hvalili svojim škembama, dok očekuju od nas da budemo savršene. E, pa, ne ide to tako".

Inicijativa je, naravno, dobila i svoj hashtag #MomBod; a evo nekih od fotografija koje predvodi naslovna uz koju je korisnica koja ju je objavila na Twitteru poručila: "U ovom sam tijelu hranila, čuvala, štitila i donijela na svijet drugo ljudsko biće". 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.