Zaratile Britney i Iggy: "Ne moram joj lizati šupak da budemo prijateljice"

Screenshot: YouTube

BRITNEY SPEARS i Iggy Azalea puno su očekivale od zajedničke pjesme "Pretty Girls", a kad je uspjeh izostao, javno su se posvađale.

Tijekom odgovaranja na pitanja fanova na Twitteru, Iggy je krivnju za neuspjeh prebacila na Britney. Uvjerena je da se princeza popa nije ni najmanje potrudila oko promocije njihova dueta.

"Teško je pogurati pjesmu na ljestvicama bez dodatne promocije i nastupa na televiziji. Na nesreću, ja sam samo 'featuring'", napisala je Iggy i dodala da bi ona uživala pjevajući tu pjesmu, posebice jer je u početku bila dobro prihvaćena.

"U 2015. vam je potreban dodatni sadržaj da se natječete s drugima", zaključila je.

Kad su je neki Britneyini fanovi napali da za sve okrivljuje Britney, Iggy je uzvratila: " Moj komentar je činjenica i vrijedi za svaku pjesmu. Ne moram joj lizati šupak da bih joj bila prijateljica, zar ne? Zbogom".

"Ne napadam nikoga, sve što sam rekla bilo je da bih voljela da smo više promovirale pjesmu, no to je van moje kontrole. Ona je dobra prijateljica", zaključila je nakon što je napala medije da stvaraju sukob.

Bez obzira na kasniji pomirljiv ton, Britney se njene izjave nisu svidjele, pa je Iggy na Twitteru predbacila otkazivanje turneje.

"Jedva čekam da se vratim u Vegas. Tako sam zahvalna što imam nastupe do kraja godine, kojima se radujem", napisala je Britney. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.