Začuđujuća savitljivost: Akrobatkinja pokazala svoju "poslovnu fleksibilnost"



POZNATA akrobatkinja Julia Gunthel ponosna je vlasnica jednog od najsavitljivijih tijela na svijetu. Poze koje može zauzeti, običnim su smrtnicima nedostižne, a svoje je umijeće ova Ruskinja pokazala i fotografirajući se za kalendar za 2013. godinu.

Zbog rijetkog poremećaja svi udovi su joj jako savitljivi te može stati u prilično nezamislive  položaje. Svoj talent otkrila je s četiri godine te ga je odlučila i iskoristiti  kada je odrasla. Svoje nevjerojatno umijeće ova "žena zmija", pokazuje na pozornicama širom svijeta, a zahvaljujući njemu, dospjela je i u polufinale njemačke verzije showa "Supertalent". Gunthel, koja koristi umjetničko ime Zlata, na fotografijama za kalendar potrudila se jednostavne stvari poput rada za računalom ili točenja kave, pretvoriti u zanimljivu igru, prenosi Daily Mail.

"Sve te poze su za mene jako prirodne. Ipak, ponekad mi postane dosta neugodno ako moram za neko snimanje u jednoj pozi ostati dosta vremena. Mislim da je tako svima koji sjede dugo vremena pa im se mišići ukoče. U dobroj sam formi, ali moram dosta vježbati kako bi bila što više savitljiva", ispričala je Zlata za Daily Mail.




Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.