Zabranjena svinjetina u frižideru, tuširanje ne duže od 15 minuta: Suludi zahtjevi stanodavca postali internet senzacija

Foto: Twitter, Reddit

U POTRAZI za mjestom stanovanja, 31-godišnja Laura Evelyn iz Londona naišla je na doista razne stanodavce koji su imali brojne uvjete za svoje potencijalne podstanare.

No, jedan od njih po nečem se svakako se izdvajao od ostalih. Naime, Laura je od potencijalnog stanodavca u sjevernom Londonu dobila popis od 30-ak doista bizarnih pravila kojih se morala pridržavati u slučaju da se odluči kod njega živjeti, prenosi Daily Mail.



Tako, između ostalog, u pravilima stoji da tuširanja ne smiju biti duža od 15 minuta, a sve goste koji joj dolaze u posjetu, mora odobriti stanodavac i to dva tjedna prije njihova dolaska. Također, jedno od pravila jest i to da svinjetina nipošto ne smije biti u stanu, pa čak ni frižideru, a ukoliko je u sudoperu neoprano suđe, Laura će morati platiti dodatnih 25 dolara na svoju stanarinu.

Naravno, Laura se nije odlučila useliti, ali cjelokupan popis objavila je na svom Twitter profilu i Redditu i to pod nazivom "Trebate stan? Evo na što sam ja uspjela naići. Vjerujte mi, ovo nije šala". U vrlo kratkom vremenu, ovaj "popis iz noćne more" postao je internet hit s više od 4000 komentara na Redditu.



Jedan korisnik Reddita tako je napisao:

"Jedna moja prijateljica živjela je kod stanodavca koji joj je poručio da će svaki put kad van izađe u suknji ili sportskom grudnjaku morati platiti stanarinu 100 dolara više. Ipak, ovaj tip je daleko napredniji u svojim zahtjevima. Nema svinjetine u frižideru? Bolesno. Stari, skidam ti kapu".






 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.