Willie Nelson i Justin Bieber zajedno u filmu i to u nastavku "Zoolandera"

Foto: FameFly

AMERIČKI country pjevač Willie Nelson i kanadska pop zvijezda Justin Bieber pridružili su se glumačkoj postavi u nastavku Ben Stillerove komedije iz 2001. "Zoolander", koji u kina dolazi u veljači iduće godine.

Osamdesetdvogodišnji Nelson pojavit će se u cameo ulozi, a u intervjuu za Access Hollywood otkrio je da ga je Owen Wilson, koji u oba filma glumi tupavog manekena Hansela McDonalda, osobno pozvao da snimi scenu na jednoj lokaciji u Italiji.

Glumac i country zvijezda dugogodišnji su prijatelji i susjedi u Mauiju na Havajima gdje se druže igrajući šah, poker i domino u Nelsonovom klubu.

"Zoolander 2" u kina dolazi u veljači iduće godine. Uz Stillera i Wilsona, uloge iz prvog dijela reprizirat će i Will Ferrell i Billy Zane.

U nastavku će se pojaviti i Kristen Wiig, Olivia Munn, Fred Armisen, Penelope Cruz te spomenuti Justin Bieber.

Nije poznato hoće li pop princ utjeloviti neki lik ili imati cameo ulogu, no na fotografijama paparazzija sa seta iz Rima može se vidjeti kako Bieber pokušava pobjeći iz velikog kaveza u jednoj od scena.

Uloga u ovoj komediji samo je jedna u nizu na dugačkom popisu u životopisu Teksašanina Nelsona, inače aktivista za legalizaciju kanabisa.

Nelsonov prvi film bio je "Električni konjanik" (The Electric Horseman) iz 1979., nakon kojeg su uslijedile uloge u filmovima "Honeysuckle Rose", "Barbarosa", "Red Headed Stranger", "Predsjedničke laži" (Wag the Dog) i "Majstori opasnosti" (The Dukes of Hazzard).

Također, glumit će u nadolazećem fantastičnom avanturističkom filmu "Waiting for the Miracle to Come". Među šest izvršnih producenata filma je i legendarni pjevač U2, Bono. Film bi u kina trebao izaći krajem godine.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.