Voditelj sa Stojedinice u eteru se obračunao s vlasnikom koji je pokušao prekinuti akciju za pomoć u poplavama

Screenshot: YouTube

OVE SRIJEDE ujutro voditelj na Radiju 101, Matko Antonović, poznatiji kao Matan obračunao se u eteru s vlasnikom radija, Thomasom Alexanderom Thimmeom.

U svojoj emisiji JuTrovanje on je odlučio progovoriti o situaciji koja ga je iznimno zasmetala. Kazao je da je dobio poziv od gazdine supruge, koja ga je opomenula zbog njegovih "nestašluka". Među njima se našla i fotografija koja je na Facebooku objavljena u vrijeme emitiranja njegove emisije. U pitanju je fotka koja prikazuje natpis na njemačkom koji pokazuje koliko se WC naplaćuje onima s malim penisom, a koliko onima s velikim, a koja je danas uklonjena s Facebook profila radija. Osim toga, Matanov grijeh je i u stvarima koje je izgovorio na 30. rođendanu Stojedinice.



Ipak, ono što ga je natjeralo da progovori jest činjenica da je do njega došla infomracija da Thimme traži da se prekine akcija Stojedinice u kojoj se donira pitka voda za poplavljene, "Budi moja voda", pri čemu je razlog koji je naveo "tragikomičan".

Antonović je kazao da je ovo bila kap koja je prelila čašu i nešto što nije mogao prešutjeti iako ima nezaposlenu suprugu i maloljetnu djecu. Poslušajte njegov govor.

Facebook stranica Stojedinice zatrpana je porukama podrške voditelju, a on se još uvijek nije oglasio o tome koje su posljedice njegova govora.

Ipak, danas ujutro nije ga bilo, a njegov kolega Marko Tomšić na Facebook profilu Radija 101 objavio je: "Polu JuTrovanje u tijeku...Pozdrav mom ratnom drugu!".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.