"Vikend živih mrtvaca": Britanci pokušali oboriti rekord u okupljanju zombija



DOISTA fascinantan broj "živih mrtvaca" pojavio se ovog vikenda u Sussexu u Velikoj Britaniji. Svi oni tamo su se našli s jednim ciljem -  pokušati obariti rekord u najvećem okupljanju zombija.

Naime, rekord u broju okupljenih zombija drže Sjedinjene američke države: u listopadu 2010. godine okupilo se njih čak 4093 i to na manifestaciji "Parada zombija"' koja se održala u Asbury Parku u New Jerseyu. Na pokušaj ponovnog obaranja rekorda pozvani su i predstavnici Guinnessove knjige rekorda, no od svega na kraju ipak nije bilo ništa, prenosi Daily Mail.

"Mislili smo da će biti jako zabavno, rekord su postavile Sjedinjene američke države i smatrali smo da je vrijeme da ga Velika Britanija pokuša nadmašiti" rekao je organizator Stuart Beare.

Mjesto radnje bila je farma Tulleys koja se nalazi u ruralnom dijelu Sussexa, prilično udaljenom od većih gradova i mjesta. Iako nisu uspjeli oboriti rekord, "živi mrtvaci" nisu bili razočarani, jer su svojim sudjelovanjem dobili ekskluzivan pristup brojnim vožnjama i atrakcijama koje su obilježile otvorenje festivala "Noći vještica" u Tulleysu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.