Uz pomoć šminkera zavirili su u budućnost: Njihove reakcije oduševile su svijet

Screenshot: YouTube

U SURADNJI Cut Videa i Field Daya nastao je jedinstven video, u kojem je jedan zaručeni par postaran uz pomoć šminke, pa tako možemo vidjeti kako će izgledati s 50, 70 i 90 godina.

Kristie i Tavis u svojim su 20-im godinama, a za mjesec dana se namjeravaju i vjenčati. Kad su obitelji i prijateljima opisali kroz kakav eksperiment namjeravaju proći, Kristiena majka bila je zbilja uzbuđena.

"Rekla je: 'Kakva prilika za nas jer nas vjerojatno neće biti kad vi budete tako stari, a sad ćemo moći vidjeti kako ćete možda izgledati", opisala je Kristie majčinu reakciju.

Prva je na redu bila transformacija u 50-godišnjake, a Mike iz Cut Videa rekao je za BuzzFeed da se tim makeup artista poslužio obiteljskim fotografijama kako bi stvorio njihova starija izdanja. Prvo su vidjeli jedno drugo, a nakon toga su mogli pogledati vlastiti odraz u ogledalu.

"Da, izgledat ću poput moje majke jednog dana", zaključila je Kristie.

"Morat ću početi koristiti kremu za sunčanje", rekao je pak Tavis kad je vidio svoje bore.

Zaključili su da će u to vrijeme biti roditelji tinejdžera. "Uh, to će biti gadno", zaključili su.

Uskoro su postali 70-godišnjaci.

"Prilično sam zadovoljan time kako je ona izgleda", rekao je Tavis, dok Kristie nije bila toliko oduševljena: "Izgledaš puno starije nego što sam mislila".

Nakon toga su postali jako emotivni, jer su počeli zamišljati kakve su uspomene iza njih.

"Ne mogu ne pomisliti na to kako bi izgledalo tih 50 godina iza nas", rekao je Tavis, dok je Kristie plakala.

Kad su se smirili, odlučili su nastaviti i postati 90-godišnjaci. To ih je iskustvo potpuno zateklo. Tavisu se svidjelo kako Kristie izgleda, a onda su ih producenti pitali što bi bile njihove posljednje riječi jedno drugome.

"Htjela bih da uvijek zna koliko sam ga voljela i koliko mi je bio važan", rekla je Kristie, dok je Tavis rekao: "Toliko je stvari koje ne bih mogao postati bez tebe. Učinila si me boljom osobom".

Oboje su zaključili da je ovaj eksperiment za njih bio samo potvrda odluke da će život provesti zajedno. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.