Uvijek "taktični" Berlusconi objavio zaruke s 50 godina mlađom Francescom Pascale iako je još uvijek u braku

Foto: AFP

KONTROVERZNI bivši talijanski premijer Silivio Berlusconi objavio je zaruke s djevojkom koja bi mu mogla biti unuka.

Naime, gotovo 50 godina mlađa Francesca Pascale donedavno je bila na glasu kao "nova prva dama Italije", a objavom ove vijesti, taj se nadimak učinio još realnijim. Ova 27-godišnja TV prezenterica bila je uz njega proteklih nekoliko tjedana otkad je obznanio da će se od veljače uključiti u izbore.

Stari je zavodnik vijest o zarukama objavio gostujući u showu na jednoj od svojih televizija, a dodatni skandala izbio je kada je do medija došla informacija da je Berlusconi službeno još uvijek u braku s drugom suprugom Veronicom Lario.



Političar koji se trenutno nalazi usred suđenja zbog seksa s maloljetnom prostitutkom rekao je: "Službeno je, zaručio sam se za Francescu Pascale i napokon se osjećam manje usamljeno".

"Između nas postoji razlika od 49 godina. Ona je prekrasna djevojka, ali lijepa je i iznutra. Ima čvrsta moralna načela i vrlo mi je bliska, voli me, a i ja osjećam isto. Ona je jako dobra prijateljica moje kćeri Marine", rekao je zaljubljeni Berlusconi.

Posljednjih tjedana, novi se par zajedno pojavio na mnogim događanjima. Međutim, o njihovoj se vezi nagađalo već neko vrijeme jer Francesca je viđena kako ulazi u njegov stan u Rimu. Poznata je i po brojnim javnim istupima u kojima je branila Berlusconija, a mnogi pamte i njen veliki hit u kojem pjeva: "Ako spustiš gaćice, porasti će ti gledanost".



Pascale je bila na funkciji savjetnice u Berlusconijevoj stranci do ovog srpnja, a jedna je od osnivačica grupe za potporu nazvane "Silvio, nedostaješ nam". Svojedobno je izjavila da se njezin život vrti oko tri stvari: politike, obitelji i gospodina Berlusconija, a navodno je i vrlo ljubomorna na sve žene koje se često pojavljuju u njegovom društvu.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.