U zagrebačkom Domu sportova sutra vas očekuje glazbeni spektakl Gregoriana

Foto: Press

SVE PRAVE fanove Gregoriana koji će u srijedu doći na veliki zagrebački koncertni spektakl u Domu sportova očekuje i velika promocija aktualnog albuma "Epic Chants", a članovi Gregoriana danas su najavili i potpisivanje albuma te druženje s poklonicima originalnog  zvuka Gregoriana.

"Zagrebački je koncert zapravo velika promocija našeg novog albuma i veselilo bi nas da se podružimo s našim fanovima odmah nakon koncerta", najavili su dan prije dolaska u Zagreb Amelia Brightman i dečki iz zbora Gregorian koji večeras nastupaju u Beogradu.

Album "Epic Chants" moći će se kupiti isključivo na koncertima 3. travnja u Zagrebu, 4. travnja u Splitu i 5. travnja u Varaždinu, a album donosi obrade songova iz filmskih blockbustera.

Frank Peterson, producent koji je stvorio Enigmu i Gregoriane, iza sebe ima mnoge međunarodne uspješnice, zlatne i platinaste ploče, a dvanaesti studijski album "Epic Chants" najavljuje njegov novi koncept tematskih albuma Gregoriana koje fanovi mogu očekivati tijekom sljedeće dvije godine. Album Gregoriana "Epic Chants" pripreman je u cijelosti u Petersonovom studiju Nemo u Hamburgu, a vokali su, baš kao i na svim prethodnim albumima, snimani u jednoj staroj crkvi u Londonu kako bi se usavršio zvuk gregorijanskog pjevanja.

Što je sljedeće na redu, nakon obrade filmskih tema, Frank Peterson ne želi otkriti, ali već je najavio da će se početkom sljedeće godine Gregorian predstaviti novim tematskim albumom i ponovno iznenaditi svoju vjernu publiku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.