"Supruga Robbieja Williamsa još je luđa od njega": Bivši je suradnik optužio za seksualno uznemiravanje

Foto: JLP

GILLES DE BONFIHLS, bivši osobni asistent Robbieja Williamsa i njegove supruge Ayde Field, optužio je Ayde za "seksualno uznemiravanje".

Naime, Gilles koji je otpušten u siječnju, nakon samo tri mjeseca, tvrdi da je Ayda često hodala gola po kući i otkrivala mu detalje o svom seksualnom životu.

Dodaje i da mu je često postavljala neugodna intimna pitanja te pred njim skidala do gola i tražila njegovo mišljenje.

Sada traži odštetu od 16 tisuća funti, a cijela je priča naišla na podsmijeh javnosti koja u ovom ponašanju ne vide problem. S druge strane, prečesto šokirani Daily Mail objavio je vijest s naslovom "Supruga Robbieja Williamsa još je luđa od njega" u kojem navodi da je to uobičajeno ponašanje za Aydu koja je uspjela ukrotiti divljeg WIlliamsa čije je ponašanje prije njihove veze izmaklo kontroli.

U tekstu je nazivaju djetetom bogatih roditelja koje je htjelo postati filmska zvijezda iako nije imala talent.

Glasnogovornik para optužbe je nazvao "neutemeljenim" i dodao da se radi o nezadovoljnom bivšem zaposleniku koji je otpušten zbog ozbiljnih propusta.

Mnogi koji Aydu osobno poznaju kažu da ima netipični smisao za humor koji bi za neke, u ovom slučaju bivšeg asistenta, mogao biti previše, a ako neke njezine izjave izvučete iz konteksta, mogle bi se prokomentirati kao neprimjerene.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.