Sunčali se na jednoj od najprometnijih ulica u Novom Sadu, a sad se doznalo i zašto

Foto: Životinje.rs

PRIJE nekoliko dana na društvenim mrežama i portalima u Srbiji postala je hit fotografija snimljena na jednoj od najprometnijih ulica u Novom Sadu. Na fotografiji se vide dvojica mladića koji leže na ulici, točnije između dvije ulice, uz semafor i pješački prijelaz, i - kako se čini na prvi pogled - sunčaju se.

Dečki su na sebi imali samo kratke hlače, pa se teorija o sunčanju činila mogućom, međutim, kako piše portal Životinje.rs, nije se radilo o sunčanju, niti o "ljetovanju u Srbiji", na što su neki nagađali da se aludira. Mnogi su dečkima uputili i kritike naglašavajući da ometaju promet i da se "nepristojno ponašaju", no, misterij je riješen pa kritikama više vjerojatno neće biti mjesta u ovoj priči.

Dečki su, naime, aktivisti, koji su na ovaj način pokušali ukazati na problem pasa lutalica. Jedan od njih, koji se novosadskoj grupi građana pod nazivom Free Fly predstavio kao Miloš, objasnio je cijelu stvar. "Moj prijatelj i ja na ovaj smo način pokušali ukazati na problem pasa lutalica, koji već godinama postoji u Novom Sadu. Psi lutalice ostavljeni su na milost i nemilost, kao i nas dvojica, koji nemamo gdje proći zbog automobila koji prolaze sa svih strana. Stop ubijanju pasa lutalica!" - objasnio je, te dodao, kako piše portal Životinje.rs, da će ovakvih akcija biti više jer "i napušteni psi imaju svoja prava".

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.