Što ne činiti na festivalima: Pogledajte ljude koji su se osramotili zahvaljujući YouTubeu

ISPUŠTANJE neartikuliranih zvukova, nekoordinirani pokreti, halucinacije, zanemarivanje osobne higijene, pretjerano kretanje koje nema svrhu i nerazgovijetan govor simptomi su katatonične shizofrenije. Slične posljedice javljaju se i kod nekih (rijetkih) posjetitelja višednevnog festivala koji konzumiraju (ne)dopuštene opijate. S obzirom na to da se sljedeći dan ne želite probuditi s rupama u sjećanju okruženi ljudima u bijelim kutama, imajte na umu sljedeće stvari:

Ne nosite natikače

Iako obuvanje japanki zahtijeva minimum moždanih i fizičkih napora, ovome je nesretniku to predstavljalo matematički nerješiv paradoks. Procijeniti udaljenost udova od predmeta želje kojeg namjeravate dohvatiti zna biti Sizifov posao. Barem ako je suditi po ovome liku.

Ne zaboravite da niste Rihanna

A niti vam je kišobran plesni partner. Usto, budući da ste okruženi većim brojem ljudi, probajte se praviti da vas takvi objekti seksualno ne uzbuđuju.

A niste ni Bear Grylls

Ne morate reciklirati tekućinu kako biste preživjeli, pa nakon što iz sebe izbacite poveće količine urina, probajte ne oprati ruke u istom.

"I'm A Golden God" ili ne?

"I'm A Golden God" citat je iz filma "Almost Famous" u sceni gdje nadrogirani Russell sa krova skače u bazen, što oduševljena rulja prihvati pa se baci za njim. No imajte na umu da ne skačete u vodu, već u publiku među kojima ima trijeznijih od vas i koji će se skloniti u stranu u trenutku kad primijete da prema njima leti neidentificirana nakupina nalik čovjeku.

Glava nije pribor za jelo

Pa ako vam se posebno jede lubenica, nemojte ju pokušavati otvoriti "Bruce Lee stilom", već jednostavno uzmite nož i razrežite ju kao što biste to napravili kod kuće. No ako se unesrećite toliko da pokušavate glavom razbiti lubenicu, baratanje noževima i ostalim oštrim predmetima radije prepustite frendovima koji su sabraniji.

Nemojte umišljati da će vas spaziti lovac na talente

Stoga svojim plesnim pokretima ne imitirajte obred istjerivanja đavla jer ulogu u "Egzorcistu" teško da ćete dobiti, a svoju ćete karijeru skončati prije nego što je uopće započela.

Ljudi nisu vaši čunjevi

Iako je kuglanje zabavan sport u kojem je cilj srušiti što je više čunjeva s jednom kuglom, zapamtite da vi niste kugla, a slučajni prolaznici nisu čunjevi. Dapače, pogledate li malo bolje primijetit ćete da vaši "čunjevi" nisu postavljeni utvrđenim sustavom, niti se nalaze na posebno pripremljenoj podlozi.

Prljavi ples postaje krvavi ples

Ako silno želite rekonstruirati scenu iz "Prljavog plesa", pobrinite se da ispod sebe imate strunjače, a kraj sebe stručne osobe. Ili još bolje - suzdržite se!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.