Što dobijete kad spojite Radiohead i smak svijeta? Bizarnu i bezrazložnu priču

Foto: FanPop

SLAVNI britanski bend Radiohead bio je prisiljen opovrgnuti tvrdnje koje su se proširile svijetom iz Brazila da se njihov gitarist Jonny Greenwood skriva u Sao Paolu čekajući kraj svijeta kakvog poznajemo.

Tu je informaciju potvrdio čak i njihov ministar turizma Eduardo de Oliveira Coelho, a ona je stigla iz brojnih brazilskih medija koji su tvrdili da se Greenwooda može naći u jednom lokalnom hotelu gdje je odlučio pričekati 21. prosinac, dan koji će, prema majanskom kalendaru, za ljudsku rasu biti posljednji.

Vlasnik dotičnog hotela za Daily Mail je sasvim logično izjavio: "Razlog zbog kojeg je ovdje jest taj da bi se maknuo od javnosti jer hoteli poput ovog čuvaju privatnost svojih gostiju, a on ne želi pažnju medija", a isto je potvrdio i brazilski ministar turizma koji je objasnio da Greenwood tamo obitava od početka prosinca te da će mu se i ostali članovi pridružiti prije 21. prosinca.

Radioheadov je management potpuno opovrgnuo sve navode, objasnivši da Greenwood čak nije niti u Brazilu, a kamoli bilo što drugo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.