Stigli novi nalazi: Je li Brittany Murphy stvarno otrovana?

Foto: JLP

NAKON što su stigli novi laboratorijski nalazi uzoraka kose glumice Brittany Murphy, priča o trovanju mlade glumice postale su još učestalije.

Naime, novi nalazi pokazuju visoku razinu teških metala i toksina koji se često mogu pronaći u pesticidima. Druge je nalaze naručio njezin otac Angelo Bertolotti koji već dugo tvrdi kako je njegova kćer ubijena.

"Njezina smrt nije propisno istražena. Sve je ukazivalo na trovanje, ali ured mrtvozornika nije zatražio prave toksikološke nalaze kako bi otkrili je li otrovana. Njezin je slučaj gurnut pod tepih", rekao je Bertolotti.

Podsjetimo, glumicu je majka pronašla mrtvu 20. prosinca 2009. godine, a u izvješću nakon obdukcije stajalo je da je uzrok smrti anemija i upala pluća. Samo pet mjeseci nakon toga od istih je simptoma preminuo i njezin suprug Simon Monjack.

Budući da je preminuo od istih simptoma, postoji mogućnost da je i Monjack bio otrovan. Njega je također mrtvog pronašla Murphyjina majka koja se k njemu uselila nakon kćerine smrti.

"Zločeste glasine, koje su proširili tabloidi, okaljali su Brittanyn ugled. Moja kći nije bila ni anoreksična niti ovisnica, kao što se stalno impliciralo. The Hollywood Reporter je ismijavao Brittany i Simona kad su se žalili da su im životi u opasnosti. Neću biti miran dok se istina o ovim tragičnim događajima ne sazna. Istjerat ću pravdu za Brittany", kazao je Bertolotti za Examiner.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.