Stigla "potvrda stručnjaka": 18 izvanzemaljaca radi za američku vladu, a izgledaju ovako

Screenshot: YouTube

INTERNETSKI "lovci na izvanzemaljce" napokon su dobili "potvrdu" koju su čekali, a riječ je o posljednjem intervjuu Boyda Bushmana, čovjeka koji je 40 godina radio za tvrtke kao što su Texas Instruments, Lockheed Martin i Hughes Aircraft.

Naime, u intervjuu Bushman iznosi niz insajderskih informacija o NLO programu američke vlade, a ekipi na društvenim mrežama to je bilo više nego dovoljno da potvrde svoje sumnje o djelovanju američke vlade u vojnoj bazi "Area 51" o kojoj se raspredaju teorije gotovo 60 godina.

Intervju se na YouTubeu pojavio početkom listopada, nedugo nakon Bushmanove smrti, a dosad je skupio preko milijun pregleda.

Bushman tvrdi da je jedan od njegovih tajnih zadataka, tijekom rada u vojnoj bazi, bio i rad na tehnologiji izvanzemaljaca kako bi je američka vojska mogla koristiti u svoje svrhe. U bizarnom intervjuu Bushman pokazuje i "fotografije izvanzemaljaca" koji su, tvrdi on, radili u bazi.

I dok neki vjeruju kako su informacije iznesene u intervjuu autentične, postoje i oni koji smatraju da je cijela ova priča u najmanju ruku suluda i dodaju da su fotografije izvanzemaljaca zapravo fotografije igračaka koje možete kupiti u trgovinama.

Naravno, osim internetskih "stručnjaka" i teoretičara zavjere, nitko se službeno i nije osvrnuo na Bushmanove tvrdnje među kojima je i ona da izvanzemaljci s Područja 51 dolaze s "planeta Quintumnia, koji je od Zemlje udaljen 68 svjetlosnih godina, a do Zemlje mogu stići za samo 45 minuta".

No, to nije sve.

Prema njegovim tvrdnjama, čak 18 izvanzemaljaca trenutno radi za američku vladu, a s nekima od njih Bushman je imao prilike razgovarati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.