Šokirana Tajči: Novac mi nikad nije bio bitan, pozvala sam fanove da budu dio stvaranja novih darova

TAJČI CAMERON, optužena prije dva dana u nekim domaćim medijima da je od obožavatelja tražila donacije za snimanje novog albuma, oglasila se službenim demantijem.

U medijima se tvrdilo da je Tajčin suprug Matthew Cameron na "online servisu za prikupljanje donacija" otvorio profil na kojem nudi darove za donatore, poster s potpisom, CD ili odabir pjesme koja će se naći na albumu, a navodno je na taj način prikupljeno čak 23.000 kuna. Tajči u službenoj objavi za medije tvrdi: "Zaista me šokirala objava s vrlo očitom namjerom da se obezvrijedi moj rad te iskrivi slika o mojoj karijeri i onome što me motivira u mojoj glazbi".

Članak je objavljen usprkos najavljenoj službenoj izjavi

Također, pjevačica tvrdi da je medije obavijestila da će im u najkraćem roku poslati službenu izjavu o postavljenom upitu, ali oni su se na to oglušili i odlučili svejedno "objaviti članak koji je prepun iskrivljenih informacija".

KickStarter.com, spomenuti "servis za prikupljanje donacija", ustvari je "platforma za financiranje kreativnih projekata", tvrdi Tajči i nastavlja: "To je vrijedan primjer kako kreativnost, inventivne ideje i umjetnost nisu osuđeni na čekanje financiranja od strane korporacija i sponzora, te podržavaju otvorene mogućnosti uspjeha svakom čovjeku, bez obzira na društvenoekonomski položaj. Ovaj KickStarter projekt, je vrijedan, prelijep i kreativan božićni poklon mog supruga koji voli neobična darivanja. Matthew je pozvao moje obožavatelje da se pridruže u moju želju. Rekao je kako ja uvijek dajem puno sebe kroz pjesme koje ljudima nešto lijepo znače. Na ovaj način, oni koji vole moju glazbu, bili su pozvani da budu dio stvaranja novih darova", napisala je te tako dala do znanja na koji su način ona i njezin tim  pristupili tom pothvatu.

"Matthew i ja nismo megalomani"

Tajči je naglasila da ju je ipak najviše od svega zasmetala neistina da je njezin suprug na taj način pokušao oživjeti njezinu karijeru jer ona ne uspijeva dovoljno zarađivati glazbom: "Moj suprug Matthew i ja smo vrlo ponosni na život kojeg smo stvorili isključivo baveći se glazbom. Nismo megalomani i oboje se slažemo u istom – da živimo vođeni nama vrijednim kriterijima, a ne novcem. Napustila sam slavu i novac zbog toga što sam željela da moj život bude usmjeren nekim drugim vrijednostima koje su meni važne, kao što su obitelj, ljubav, iskrenost, skromnost, marljiv rad, sloboda duha i kreativnost".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.