Slučajno nazvao svoju suprugu tijekom silovanja ljubavnice

Ilustracija: Shutterstock

MATTHEW STACEY (42) slučajno je mobitelom nazvao svoju suprugu tijekom silovanja ljubavnice Vittorie Di Franco (34) u engleskom Ipswichu, piše ipswichstar.co.uk. 
 
Trgovac automobilima uvjerio je ljubavnicu da je samac kada su započeli vezu, iako je još uvijek bio u braku. Njih su se dvoje upoznali na stranici za traženje partnera, a susreli su se nakon što ju je Stacey na to neko vrijeme nagovarao. Nakon što je saznala da je još uvijek oženjen, Di Franco je odlučila ipak s njim ostati jer je vjerovala u "čvrstoću njihova odnosa".
 
Ipak, njegovo se ponašanje nakon pet mjeseci veze i suživota promijenilo, a Di Franco je inzistirala da se njezin identitet otkrije javnosti jer smatra da bi se žene s traumama takvog tipa morale obratiti javnosti i potražiti pomoć: "Živjela sam u strahu. Potom sam ispričala svoju priču kako bi žene sa sličnim problemima također odlučile ustati i boriti se protiv ugnjetavanja. Ne bismo se smjele sramiti".
 
Osim činjenice da se radi o još jednom silovanju, slučaj je izazvao pozornost javnosti zbog bizarne situacije s telefonskim pozivom do koje je došlo nakon svađe između Di Franco i Staceyja kad ju je on gurnuo na krevet na kojem je ostao telefon. Slučajnim pritiskom njegova je, sad već bivša, supruga sve čula.
 
Silovatelja čeka šest godina zatvora. 

 

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.