Shirley MacLaine (ponovno) lupeta gluposti: Optužila žrtve holokausta da su "platile grijehe iz prošlih života"

Foto: Guliver Image/Getty Images

GLUMICA Shirley MacLaine već je nekoliko puta iznosila u javnost bizarne tvrdnje, između ostaloga i o tome kako su se američki predsjednici Ronald Reagan i Dwight Eisenhower susretali s vanzemaljcima te kako je ona sama "nebrojeno puta ugledala NLO s terase svog doma u Novom Meksiku".
 
Ovih dana MacLaine je ponovno hit u medijima. I ponovno su u pitanju bizarne tvrdnje, ali nešto drugačijeg tipa. Ona je, naime, prozvala žrtve holokausta sugeriravši da su možda same uzrokovale svoju sudbinu "noseći kletvu iz prošlih života". Odnosno, MacLaine tvrdi da su žrtve holokausta "platile prijašnje grijehe".
 
Ovim je izjavama sablaznila javnost, ali i izazvala žestoke kritike žrtava holokausta, no, to joj nije bilo dovoljno, pa se osvrnula i na Stephena Hawkinga izjavivši da je sam uzrokovao svoju bolest.
 
"Što ako su žrtve holokausta zapravo izazvale svoju sudbinu zbog grijeha iz prošlih života, još od vojnika iz starog Rima koji su ubijali kršćane, te od Hanibalovih postrojbi i Aleksandra Velikoga? Energija ubijanja i smrti je beskonačna...", izjavila je, između ostaloga, 80-godišnja glumica u svojim memoarima, prenosi Daily Mail.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.