Screen Actors Guild: Brad i Angie zaljubljeni i nakon šest godina, ona pokazala tetovaže na leđima

U NEDJELJU navečer održana je u Los Angelesu dodjela nagrada Screen Actors Guild koja je manje-više potvrdila dobitnike Zlatnih Globusa i Oscara, pa dobitnici i nisu glavna tema dana američkih medija. Bradu Pittu i Georgeu Clooneyju je nagradu u kategoriji najboljeg glumca opet uzeo francuski glumac Jean Dujardin, ali slavni prijatelji nisu bili razočarani. Njihove bolje polovice su ih držale nasmijanima cijelu večer.

Brad i Angelina su se dodirivali i grlili cijelu noć i pokazali kako i nakon šest godina veze i šestero djece, među njima strast nije ništa manja nego na početku. Lijepa Angelina je odjenula crnu haljinu golih leđa i pokazala neke od brojnih tetovaža koje ima. Crno je obukla i Stacy Keibler, ljepša polovica Georgea Clooneyja koji također nije skidao zaljubljeni pogled sa zgodne bivše hrvačice. Dva para su se družili na večeri poslije dodjele, čime su pokazali da šuškanja da se Angie i George ne podnose nisu istinita.

Dodjelu su pohodili i slatka glumica Emma Stone, Meryl Streep kojoj je ovu nagradu "ukrala" Viola Davis iz "Tajnog života kućnih pomoćnica", lijepa Rosario Dawson, seksi Sofia Vergara, Nick Nolte koji je zarastao u sijedu bradu, Michelle Williams, Jessica Lange koja izgleda kao da je malko pretjerala s botoxom, Lea Michele, Glenn Close i mnoge druge poznate holivudske face.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.