"Samo je Isus Krist zaslužio tu titulu": Sutkinja zabranila roditeljima da sina nazovu Mesija

Foto: Shutterstock

SUTKINJA iz Tennesseeja naljutila je jednu majku ne dozvolivši joj da sinu nadjene ime "Messiah" (Mesija), piše Daily Mail.

Roditelji su se, zbog neslaganja oko prezimena djeteta, obratili sudu, no sutkinja Lu Ann Ballew je, umjesto da se pozabavi pitanjima oko prezimena sedmomjesečnog dječaka, zabranila roditeljima da sina nazovu Mesija i sama ga "prekrstila" u Martin.

Tu je titulu, prema njenim riječima, zaslužio sam Isus Krist, a ona je odluku o zabrani donijela "za dobrobit djeteta, jer će ga mnogi zadirkivati zbog imena koje si on nije sam odabrao".

Na upit što misli o mnogobrojnoj djeci kojoj je nadjenuto ime Jesus, sutkinja je odgovorila kako je to potpuno nebitno za ovaj slučaj.

Dječakova majka, Jaleesa Martin, bila je šokirana odlukom sutkinje te joj nije jasno kako ona može promijeniti tuđem sinu ime zbog vlastitih vjerskih uvjerenja. Martin, koja ima još dvoje starije djece, žalit će se na odluku sutkinje.

"Svatko vjeruje što želi te smatram kako bih trebala smjeti sama odabrati ime svom djetetu, a ne da to učini netko drugi", dodala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.