Robert Martinović: Mišo Kovač ne govori istinu kada tvrdi da posljednjih 14 godina nismo surađivali



KAO ŠTO je i obećao nakon medijske prašine koja se podigla oko njegovog navodno nekorektnog poteza, Robert Martinović, kojeg su Mišo i Lidija Kovač optužili za prevaru i organiziranje koncerta bez dogovora s njima, poslao nam je dokaze njihove zajedničke suradnje.

Naime, Martinović je u izjavama Lidije Kovač prikazan kao "poznati prevarant" s kojim Mišo Kovač nije surađivao posljednjih 14 godina.

Martinović je iz tog razloga odlučio predočiti i dokaze njihove suradnje pa se tako u priloženom materijalu mogu pronaći skenirani plakati i ostali promo materijali za koncerte koji su se održali u periodu od 1999. pa sve do 2005., a iza kojih stoji upravo Martinović i njegova agencija Rokaro Numen. To, kaže on, baca drugačije svjetlo na priče o tobožnjem dugogodišnjem izostanku suradnje, a samim tim i na sve ostalo što gospođa Kovač tvrdi.



Štoviše, Martinović govori upravo suprotno. Naime, svi koncerti popularnog pjevača koji su se u posljednjih 15 godina održali na zapadu (Njemačka, Nizozemska), išli su isključivo preko njega. Isto tako, priložio je račun iz hotela Beste Western u Sindelfingenu koji pokazuje da je Martinović 15.10.2005. platio smještaj Lidiji Kovač i članovima pratećeg benda Miše Kovača.

Martinović je dodao i da čak 99% nastupa domaćih izvođača na zapadu ide direktno preko njega, da dosad nije imao pritužbi od strane izvođača te da se broj istih iz godine u godinu povećava.

Nadalje, suradnici gospodina Martinovića o njemu govore kao o profesionalcu koji već dugi niz godina uspješno organizira koncerte hrvatskih zvijezda. Sličnog su mišljenja i izvođači s kojima je Martinović surađivao. Senad Pašić, menadžer Crvene Jabuke, rekao nam je da su s Martinovićem, ali i gospodinom Olujićem mnogo puta dosad surađivali i da su sa suradnjom više nego zadovoljni te da je riječ o ljudima koji svoj posao rade odgovorno.

S njim se u potpunosti složio Zdravko Sunara iz grupe Dalmatino koji je rekao da s Martinovićem surađuje već godinama i da je njihov poslovni odnos oduvijek bio besprijekoran.

Gdje je nastao "kratki spoj" u poslovnom odnosu s Mišom i Lidijom Kovač ne zna nitko od naših sugovornika, a ne žele niti nagađati iako tvrde da su iznenađeni njihovom reakcijom s obzirom na vlastita iskustva.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.