Rihanna ili nešto drugo: Što je potaklo tučnjavu o kojoj priča cijeli svijet?

Foto: Guliver/Splash

NAKON što je Solange Knowles, sestra daleko poznatije pop dive Beyonce, u liftu nasrnula na sestrinog supruga Jay Z-ja, svi svjetski mediji potpuno su poludjeli, a snimka napada postala je viralni hit.

Naravno, tabloidi i čitatelji su razvili bezbroj teorija zbog čega je do napada uopće došlo, a Solange je dan nakon okršaja sa svog profila izbrisala gotovo sve zajedničke fotografije sa sestrom.

Međutim, New York Daily News tvrdi da su do pravog razloga svađe došli iz pouzdanih izvora, a njihova je vijest i prvi donekle uvjerljivi razlog koji se pojavio u medijima.

Solange je, stoji u članku, Jay Z-ja napala zbog toga što je nakon Met Balla odlučio otići na Rihannin after party bez Beyonce. No, svađa je započela nešto ranije, kada se Jay Z obrecnuo na Solange zbog nekih njezinih prijatelja koji su na istu zabavu pokušali doći koristeći njegovo ime.

Alkoholizirana Solange je nakon toga zatražila da odu, a Jay Z je rekao da odlazi na Rihanninu zabavu zbog čega je ona i nasrnula na njega.

Neki mediji tvrde da je problem u prvom redu izazvala njezina ljubomora jer Jay Z je trebao pogurati njezinu karijeru, ali to još nije učinio.

"Njezin album uskoro izlazi, a nitko o njemu ne priča. To je loš znak u industriji. Ona želi veliku karijeru kao što je ona njezine sestre, ali ne uspijeva izaći iz njezine sjene. Ljubomorna je. Jay Z joj je trebao pomoći, ali nikako da nađe vremena za nju", govori jedan od izvora.

TMZ je nedavno objavio i priču kako su Solange i Jay Z nedavno razgledavali nakit, vjerojatno da izglade narušene odnose.

"Naši izvori govore da su Jay i Solange bili Mr. Flawlessu gdje su 20 minuta razgledavali nakit. Nisu djelovali kao da su posvađani i napustili su trgovinu", piše TMZ.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.