Razmaženi, bešćutni i bezobrazni: S ovim glumcima rijetki žele surađivati

Foto: Shutterstock/ JLP/ Wikimedia

Gene Hackman

DOBITNIK Oscara Gene Hackman poznat je po svom oštrom jeziku. Tako je na snimanju filma "Obitelj čudaka" scenarista Noaha Baumbacha nazivao "pičkom", dok je redatelju filma, Wesu Andersonu, govorio da "obuče hlače i da se ponaša kao muškarac".

Anderson i glumica Gwyneth Paltrow priznali su kako su tijekom snimanja filma bili dosta uplašeni, jer su se pribojavali nekih Hackmanovih reakcija. No, Anderson priznaje kako je upravo Gene osoba koja je cijelu glumačku ekipu privukla u ovaj film. "Svaki puta kada se imamo prilike svi ponovno vidjeti i kada pričamo o filmu, zapravo pričamo o Geneu", kazao je Anderson, prenosi Death and Taxes.

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan poznata je po svom raskalašenom načinu života, pa nam nije teško zamisliti da bi upravo ona mogla stvarati probleme na setu. Na snimanju serije "Anger Management" televizijske kuće FX, neimenovani izvor za E! Online je potvrdio kako je njen dolazak na set doslovce usporio cijeli posao.

"Često je kasnila na snimanja, a jednom prilikom se jednostavno 'pokupila' i otišla na koncert svog tadašnjeg dečka", kazao je izvor.

William Shatner

Čini se da je William Shatner po pričama nekih glumaca "egomanijak i bešćutna budala".

Shatner je jednom prilikom na setu Zvjezdanih staza izjavio kako se više "ne želi nositi s Alzheimerovim sranjima", misleći pritom na zdravstvene probleme svog kolege Jamesa Doohana, koji je preminuo 2005. godine, nekoliko mjeseci nakon što mu je dijagnosticirana ta teška bolest.

"To je uobičajena stvar za njega", kazao je još jedan glumac Zvjezdanih staza, George Takei. "Bez obzira na to da li se radilo o konvencijama, snimanju filmova ili serijalima, Shatner je uvijek radio što je htio. Ako mu se nešto ne bi svidjelo, jednostavno bi odšetao", otkrio je Takei.

Christian Bale

Christian Bale je jednom prilikom, tijekom snimanja četvrtog filma o Terminatoru, potjerao direktora fotografije Shane Hurlbuta sa seta, usput mu prijeteći i nazivajući ga budalom i ostalim pogrdnim imenima.

Naime, Hurlbut je prekinuo jednu njegovu scenu, kada se slučajno pojavio u pozadini kadra, a glumac je potom pobjesnio i skoro prebio direktora fotografije.

Bruce Willis

"Želim zahvaliti svima koji su sa mnom radili na ovom projektu. Osim Bruceu Willisu, on je jebena budala", kazao je jednom prilikom redatelj filma "Cop Out" Kevin Smith, koji je suradnju s Willisom opisao kao "drobljenje duše".

Sigurno nije pomoglo ni to što Willis na promociji Smithova filma nije želio pozirati novinarima uz promotivni plakat filma, što je dodatno razbjesnilo redatelja.

Julia Roberts

Iako je mnogi smatraju simpatičnom, često nasmijana i vedra glumica Julia Roberts na snimanju filma "Kuka" bila je sve- samo ne "draga".

Tako je 1991. godine vodila rat s redateljem filma Stevenom Spielbergom, a mnogi su njeno ponašanje opisivali kao "kratkoročne živčane slomove".

Ironično, Roberts je u filmu glumila Zvončicu, mršavu, emocionalno krhku i jako glasnu vilu. Glumičino ponašanje su mnogi tada opravdavali i to zbog njene burne veze s Kieferom Sutherlandom, koja ju je izbacila iz njene "emocionalne ravnoteže".

Jennifer Lopez

Na setu filma "What to Expect When You're Expecting", glumica i pjevačica Jennifer Lopez ponašala se toliko asocijalno da su se neki šalili kako treba "zaposliti osobnog vodiča koji bi pričao umjesto nje".

Mnogi pretpostavljaju da je njeno tadašnje ponašanje bilo uvjetovano nedavnim razvodom od Marca Anthonyja, a dodatno su je razljutili i novinari koji su je pratili u stopu.

Steven Seagal

Steven Seagal ima groznu reputaciju zbog svog ponašanja prema kolegama na setu. Primjerice, u nekoliko navrata je znao udariti kaskadere u međunožje, kako bi provjerio da li nose zaštitu dolje ili ne.

Probleme s njim su imali i glumci koji su znali borilačke vještine, a na snimanju filma "Executive Decision" kolegu Johna Leguizamoa je doslovce prebio.

"Vježbali smo scenu kada je Steven odjednom svima kazao kako je on glavni i da ga svi trebaju slušati. Ja sam se počeo smijati, a on me je s nekoliko udaraca pošteno izmlatio. Uspio sam izustiti jedino 'zašto', misleći pritom zašto me udara, s obzirom da je u pitanju bilo samo obično vježbanje scene", kazao je Leguizamo.

Marlon Brando

Marlonu Brandu se prilikom snimanja filma "The Score" 2001. godine nisu svidjeli komentari redatelja filma Franka Oza, na njegovo izvođenje uloge homoseksualnog lopova te je tijekom snimanja filma, Oza nazivao "Miss Piggyjem", a u nekim prilikama je također odbijao nositi hlače.

U jednoj bizarnoj prigodi je također donio ispričnicu od doktora u kojoj je pisalo da je "alergičan na Oza".

Wesley Snipes

Na snimanju filma "Blade: Trojstvo" Wesley Snipes zadavao je glavobolju producentima filma.

Snipes je cijelo vrijeme na setu pušio marihuanu, a većinu vremena je provodio u svojoj prikolici. Jedno vrijeme je također s drugima komunicirao isključivo putem papirića, potpisujući se s imenom "Blade" i sve zbog toga jer je smatrao da nije dovoljno plaćen za svoju glavnu ulogu.

Mandy Patinkin

Glumac Mandy Patinkin otkrio je da je tijekom snimanja televizijske serije "Chicago Hope" bio "prava razmažena budala".

"Nisu me zanimala mišljenja drugih ljudi, nisu me čak zanimala ni mišljenja producenata, štoviše nisam im dopustio da sa mnom komuniciraju. Bio sam stvarno grozan i jako razmažen", kazao je Patinkin za New York Times.

"Danas mi nije važno koliko sam dobar posao tada obavio, kao ni nagrade koje sam za njega dobio. Jednostavno nisam ponosan na taj projekt jer me boli to kakva sam osoba tada bio", zaključio je Patinkin.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.