Prve sumnje u istinitost tužbe protiv Bryana Singera i ostalih holivudskih moćnika optuženih za seksualno zlostavljanje

Foto: JLP

MICHAEL EGAN nedavno je podignuo tužbe protiv nekoliko holivudskih moćnika.

Bryana Singera, Davida Neumana, Gartha Anciera i Garyja Goddarda optužio je za seksualno zlostavljanje.

Sada su se u medijima pojavili detalji njegovog svjedočenja iz 2003. godine. Tada je podigao tužbu protiv Marca Collinsa-Rectora, Brocka Piercea i Chada Shackleyja.

Egan je 2003. godine pod punom materijalnom i kaznenom odgovornošću izjavio kako ga David Neuman nikada nije ni taknuo. "Nikada nisam imao fizički kontakt s Davidom Neumanom, osim onog neseksualnog, normalnog i prihvatljivog između dvoje poznanika. Do prosinca 2003. godina imao sam samo slučajne društvene kontakte s Neumanom koji su uključivali samo izmjenu pristojnih pozdrava i male razgovore. Neuman se nikada nije ponašao neprimjereno pored mene ili prema meni, na osobnoj i profesionalnoj razini", rekao je Egan u svjedočenju.

U tužbi protiv Singera, Neumana, Anciera i Goddarda tvrdi da je 1999. godine na Havajima mnogo puta bio silovan i seksualno zlostavljan.

Međutim, u svjedočenju iz 2003. godine rekao je da nikada nije putovao dalje od kontinentalnog područja SAD-a, što ozbiljno dovodi u pitanje tvrdnju da je 1999. godine bio na Havajima.

Odvjetnik Bryana Singera od samog početka tvrdi kako ima dokaze da ni redatelj u to vrijeme nije bio na Havajima jer je u Kanadi snimao film.

Odvjetnik Davida Neumana traži da se na temelju objavljenog svjedočenja iz 2003. odbaci tužba protiv njegovog klijenta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.