Priča o ljubavnom trokutu "Jude Law-Sienna Miller-Daniel Craig" postala još zanimljivija

Foto: JLP

TIJEKOM suđenja vezanog za prisluškivanje koje je provodio tabloid News of the World, doznalo se da je Jude Law je zatražio od britanskog tabloida da "namjesti" datume tako ispadne da se afera Sienne Miller s Danielom Craigom dogodila prije nego ju je Law prevario s dadiljom Daisy Wright.

Sienna pak tvrdi da nikada nije pokušala manipulirati medijima, te se žali da se je nebrojeno puta bila oklevetana i ocrnjena zbog afere.

O snimljenim razgovorima Sienne i zvijezde Jamesa Bonda, glumica tvrdi da se radilo o "vrlo kratkom susretu".

Hakiranje ili lajavi vozač?

Podsjetimo, afera Sienne i Daniela Craiga planula je na medijskoj sceni kada je News Of The World otkrio romansu hakirajući glasovnu poštu u kojoj Sienna Miller zvijezdi Jamesa Bonda ostavlja poruku "Volim te."

Novinar Dan Evans je na sudu izjavio da je hakirao Craigov mobitel i pustio glasovnu poruku uredniku tabloida Andyju Coulsonu, tvrdeći da je Coulson znao da su do poruke došli na nedopušten način.

No, odvjetnici urednika poznatog tabloida tvrde da je osobni vozač Sienne Miller sam ispričao priču tabloidu nakon što je uhvatio glumicu u aferi s Craigom, te da je vijest o Sienninoj nevjeri priopćio i samom Judeu Lawu.

Mailovi redakcije News Of The Word prenose riječi vozača: "Kad je ušla u automobil, provela je 45 minuta razgovarajući s Danielom pokušavajući smisliti način na 'prikriju tragove'".

Susret Lawa i Craiga

Vozač tvrdi da nema sumnje da su se Sienna i Craig seksali, te da se osjećao dužnim reći istinu Judeu. Sud ima informacije da je sam Jude Law nazvao Craiga kako bi popričali o aferi. Prema drugim redakcijskim mailovima, Craig je sve priznao, na što mu je Law odgovorio: "Kako si ovo mogao napraviti? Mislio sam da smo prijatelji."

The News Of The World je platio vozaču 6000 funti nakon čega su se novinari sastali s glasnogovornicom Judea Lawa da rasprave na koji će način tabloid prenijeti vijest o aferi.

Glasnogovornica je zamolila novinare da zamijene datume afera tako da se čini da je Sienna prva počinila nevjeru, dodavši da "molba dolazi od Lawa osobno"

Nakon toga, glumac je dao svoj pristanak za naslov članka u kojem piše da je slomljen zbog Siennine nevjere i kraha ljubavne veze.

Sienna želi da je svi vole

No, zavrzlamama tu nije kraj. Glasnogovornica je opisala Siennin karakter tvrdeći: "Sienna ima tendenciju ljubiti druge muškarce u usta. Želi da je svi vole. Želi da svi muškarci u prostoriji maštaju o njoj, a da sve cure budu njene najbolje prijateljice. Vjerujte mi, ona nije 'dobra cura iz susjedstva'."

Uroti protiv Sienne se ponovno uključuje njen vozač tvrdeći da je ona oduvijek željela biti slavna, te da je iskoristila Judea Lawa kao odskočnu dasku.

Vozač i glasnogovornica zahtijevali su status "povjerljivog izvora", a novinari koji su ih intervjuirali ne mogu odati njihova imena.

Law je zanijekao ikakvu umiješanost u medijske objave, no rekao je svojoj glasnogovornici da osigura da njegova strana priče bude prezentirana.

Svima kaže "volim te"

Sud također posjeduje informacije o glumčevom preljubu s dadiljom prije nego je Sienna započela aferu s Craigom. Miller kaže da je u to vrijeme prolazila kroz teško razdoblje i da se oslonila na Craiga kao jednog od njenih najboljih prijatelja.

"Mislim da je glasovna poruka upućena Craigu stavljena u krivi kontekst. Uvijek završim svoje telefonske pozive s 'Volim te'. To se odnosi i na prijatelje i obitelj. Bez obzira jesam li ili nisam bila u odnosu s Danielom Craigom. On je moj najbolji prijatelj. To što sam mu rekla da ga volim je način na koji smo uvijek komunicirali, čak i kad je Jude bio prisutan", objasnila je glumica.

Urednik Coulson niječe svoju umiješanost u hakiranje mobitela. Uz njega se na sudu nalazi i bivši urednik tabloida News of the World koji također odbacuje sve optužbe.

Suđenje je još u tijeku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.