Priča koja će vam dokazati da svijet ipak nije tako loše mjesto

Foto: Facebook

AKO IMATE ljubimca, znate da posjet veterinaru može biti prilično skup, pogotovo ako je u pitanju hitan slučaj.

A to definitivno zna konobarica iz New Jerseyja, Christina Summitt, koja se našla u financijskim problemima nakon što je njezin voljeni pas trebao posebnu skrb. Sve dok joj potpuni neznanac nije darovao priličnu količinu novca.

Naime, Christinin trogodišnji pas Tucker sad je oporavlja od hitne operacije na koju je morao nakon što je progutao tenisku lopticu, što je Christinu koštalo otprilike 2700 dolara. "Iako mi je pas na prvome mjestu, kroz glavu mi je prolazilo: 'Kako ću ovo platiti?'", ispričala je.

A prošle subote navečer radila je u Holiday Innu, kad je ušao par koji je naručio hranu i piće. Oni su primijetili tetovažu na Christininoj ruci (šapu i ime Mona, Christininog drugog psa): "Pokazala sam im je i ispričala da je moj Tucky jako bolestan i da sve molim da se za njega pomole", kazala je, piše CBS.



A kad je preuzimala novac, dočekalo ju je iznenađenje: na račun od 80 dolara, muškarac je ostavio 1000 dolara napojnice. "Nisam mogla govoriti. Kazao mi je da je to za troškove oko Tuckyja. Izgrlila sam i njega i njegovu pratnju, a on je samo cool odgovorio: 'Mislit ćemo na Tuckera'", ispričala je Christina, dodajući da joj je čovjek, koji je želio ostati anoniman, poručio i da zna procijeniti kad je netko dobra osoba te da se nada da će ova priča potaknuti i druge na dobra djela.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.