Predstavljamo najljepše žene svijeta: Deset stvari koje niste znali o Anne Hathaway

OD TINEJDŽERSKE princeze do seksi Žene mačke, tako bi se ukratko mogao opisati zvjezdani put glumice Anne Hathaway koja se proslavila ulogom nespretne štreberice u filmu "Princezini dnevnici" te izrasla u pravu holivudsku divu za koju se danas otimaju najslavniji filmski producenti.

Ovih dana možemo je gledati kao opasnu zavodnicu u filmu "The Dark Knight Rises" u kojem publiku oduševljava svojim seksi tijelom i mačkastim pokretima, no jeste li znali kako je po prirodi prava šeprtlja koja misli da je njezina srodna duša labrador te kako bi je u vrijeme Williama Shakespearea zamjenjivali s njegovom suprugom?

1. Zaručnik nove Žene mačke je alergičan na iste

Adam Shulman, dugogodišnja ljubav prekrasne glumice, navodno nije bio oduševljen kada je Anne dobila ulogu u filmu o Batmanu jer je - alergičan na mačke. Hathaway, koja za potrebe filma pokrete vježbala gledajući prave mačke, izjavila je kako je htjela zadržati novu krznenu ljubimicu u svom domu, no zbog alergije svog zaručnika to jednostavno nije bilo moguće.

2. Vjeruje kako je njezina srodna duša - pas

Zanosna brineta ima kujicu Esmereldu koju apsolutno obožava i za koju vjeruje kako je jedna od njezinih srodnih duša. "Vjerovanje da čovjek ima samo jednu srodnu dušu velika je pogreška.", izjavila je za Pride Source.

3. Svake godine slavi datum na koji je bio objavljen film "Princezini dnevnici"

Uz rođendane i godišnjice, Anne svake godine slavi 3. kolovoz, odnosno dan kada je 2001. godine film "Princezini dnevnici" stigao u kina. U jednom je intervjuu izjavila: "Svake godine na taj datum zahvaljujem svemiru. Razmišljam o svojoj karijeri i iskazujem zahvalnost jer su se na taj dan ostvarili svi moji snovi."

4. Odbacila je Katoličku crkvu zbog brata homoseksualca

Anne obožava svoju obitelj te podržava borce za prava homoseksualaca pa je istupila iz Katoličke crkve čim je shvatila kako u njoj osuđuju seksualnu orijentaciju njezinog brata Michaela.

5. Ona je velika dobrotvorka

S obzirom na stanje njezinom bankovnom računu, lijepa glumica živi poprilično skromno, a kad god može pomaže drugima. Uključena je u rad nekoliko dobrotvornih organizacija kao što su The Creative Coalition, The Step Up Women’s Network, St. Jude Children’s Research Hospital, The Human Rights Campaign i The Lollipop Theatre Network, a najviše se zalaže za prava djece, žena i mladih glumaca.

6. Potpuno se uživljava u zadane uloge

Kada dobije neku ulogu, Anne joj se potpuno prepušta pa je tako za vrijeme snimanja filma "Rachel Getting Married" postala okorjela pušačica. Od pušenja se uspjela odviknuti tek kada je potpuni promijenila životne navike i vratila se vegetarijanstvu, navodi Celebuzz.

7. Zove se isto kao i supruga Williama Shakespearea

Popularnu glumicu sigurno bi obožavao i veliki William Shakespeare jer se i njegova supruga također zvala Anne Hathaway!

8. Tim Burton ju je odbio jer je prepopularna


Anne je zamalo dobila ulogu Joanne u mračnom filmu "Sweeney Todd" no redatelj Tim Burton se bojao da će njezina slava "pojesti" lik te se odlučio za manje slavnu glumicu.

9. Šeprtlja je po prirodi

Producenti filma "Princezini dnevnici" za glavnu su ulogu tražili zgodnu i pomalo nespretnu curu, što je šeprtljavoj Anne došlo kao naručeno. Tijekom audicije slučajno se zaplela i pala sa stolca što je oduševilo producente koji su je odmah angažirali.

10. Dobila je nagradu Emmy za ulogu u Simpsonovima

Svestrana glumica pojavila se i u animiranoj seriji Simpsoni, i to kao princeza Penelope koja surađuje s klaunom Krustyjem. U epizodi "Once Upon a Time in Springfield" otpjevala je pjesme "A Princess Knows", "Glitter i Sparkle" i "Watered with Love" za što je nagrađena prestižnom nagradom Emmy.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.