Predsjednikova fatalna ljubavnica u praktičnom vodiču kroz Beograd s pjevanjem i plakanjem

Foto: Guliver image/Getty images, Screenshot: YouTube

GLUMICA Julie Gayet o kojoj priča cijela Francuska prije tri godine glumila je u srpskom filmu Bojana Vuletića "Praktičan vodič kroz Beograd s pjevanjem i plakanjem".

Ona u ovoj nagrađivanoj romantičnoj komediji tumači turistkinju koja prvi put dolazi u Beograd, a osim nje u filmu se pojavljuje i naš Leon Lučev.

Navodno trudna Julie u žižu svjetske javnosti dospjela je nakon što je časopis Closer objavio da je u vezi s francuskim predsjednikom Francoisom Hollandeom.

Iako se on u početku nije želio oglašavati o cijeloj priči, jučer je ipak medijima priznao kako njegova partnerica Valerie Trierweiler više nije prva dama. Ona je saznavši za suprugov preljub završila u bolnici, a navodno je doživjela i psihički slom u Elizejskoj palači razbivši umjetnine vrijedne tri milijuna eura.

Ona će danas otputovati u Mumbai u Indiji kako bi poduprla nevladinu organizaciju Akcija protiv gladi (ACF). Posjetit će bolnicu i nazočiti obuci medicinskog osoblja, a sudjelovat će i na donatorskom ručku sa suprugama lokalnih poduzetnika. Taj humanitarni ručak predviđen je u hotelu Tadž Mahal.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.