Posvađala se bosanska elita: "Sve vas isfrustrirane duše, `dežurni peder´ Deen nabije posred guze"

Foto: Cropix, Facebook

DOSADNA skupština Kantona Sarajevo postala je itekako zanimljiva sukobom dvije poznate ličnosti. Zaim Backović, umirovljeni general Armije RBiH i otac popularnog pjevača Deena, posvađao se s bosanskohercegovačkim olimpijcem Nedžadom Fazlijom. Backović i Fazlija, zastupnici u Skupštini, priredili su nezaboravan show.

Fazlija je optužio Backovića da je suprugu i mlađeg sina zaposlio u BH Telecomu, a da mu je stariji sin Deen "kvaziumjetnik koji na račun Kantona studira u Italiji".

"Backović Fuad, od oca Zaima, bio je najbolji učenik u osnovnoj školi, završio je dvije srednje škole, a zatim otišao studirati na najprestižnijem svjetskom sveučilištu. Prvu pjesmu snimio je kad mu otac nije bio u Sarajevu, 1994. godine, kada sam bio na ratištu u Bihaću. Počeo je karijeru bez moje volje. Moj sin govori četiri strana jezika i nije ga financirao Kanton, stidite se Fazlija. Od danas ću početi istraživanje o vašem privatnom životu i iskopat ću sve detalje", vikao je Backović na kolegu, a izgubio je kompas kada su mu javili da je njegovoj supruzi pozlilo zbog Fazlijinih riječi.

"Rekao sam ti za ovo. Jebem ti sve, a ako joj se nešto desi jebat ću vam sve", poručio je Backović i napustio sjednicu.

Nije dugo trebalo da se oglasi i Deen.

"Gospodine Fazlija, ja o vama uopće ne razmišljam i da nije ekstremno loših sportskih rezultata u vašoj `sportskoj karijeri´  ne bih znao niti da postojite", napisao je Deen na Facebooku misleći na katastrofalne rezultate sarajevskog političara na Olimpijskim Igrama u Londonu. Podsjetimo, tada je strijelac Fazlija nastupio u tri discipline, a najveći uspjeh mu je da nije nikoga ozlijedio.

Za kraj je Deen poručio:

"Nabije sve vas neostvarene, isfrustrirane i maliciozne sitne duše VAŠ `Dežurni Peder´ Deen posred vaše `nevine´ guze, sve redom koliko god vas ima. Finim ljudima se od srca izvinjavam na rječniku."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.