Pojavile se prve fotografije s vjenčanja Georgea Clooneyja i Amal Alamuddin: "Osjećam se fantastično!"

Foto: Guliver/Getty Images/Splash

U SVOM prvom intervjuu nakon vjenčanja koji je dao za časopis Hello!, glumac i "zakleti neženja" George Clooney progovorio je tome kako mu se svidio bračni život.

U časopisima HELLO! i People pojavile se i prve fotografije zaljubljenog para, a otkriveni su i svi detalji sa svadbe (tko je bio, što se jelo, što se nosilo itd.).

Kao što već vjerojatno znate, 36-godišnja odvjetnica Amal Alamuddin udala se za 53-godišnjeg Clooneyja protekle subote u hotelu Aman Canal Grande u Veneciji, a okupilo se stotinjak gostiju (uz brojne kolege i prijatelje kao što su Matt Damon i njegova supruga Luciana, Bono, Anna Wintour, Emily Blunt i John Krasinski, Bill Murray, Cindy Crawford, njegov kum Rande Gerber, među uzvanicima su bili i članovi najuže obitelji)

Mladenka je imala vjenčanicu koju je samo za nju dizajnirao Oscar de la Renta, dok je Clooney imao odijelo Giorgia Armanija.



Nakon što su proglašeni mužem i ženom, Nora Sagal zapjevala je hit Irvinga Berlina "Always", inače, pjesmu na koju su na svojoj svadbi plesali i Georgeovi roditelji. Međutim, svoj su prvi ples ipak otplesali na pjesmu "Why Shouldn't I?" Colea Portera.

TMZ piše i da je glumac navodno osmislio lukav plan da se osigura od curenja fotografija pa je gostima podijelio fotoaparate s kodom. U slučaju da bilo koja od fotografija procuri u medije, znat će se od koga dolazi.

"George i Amal zračili su ljubavlju cijelu večer", rekla je mladenkina majka Baria Alamuddin za People dok je Georgeov otac Nick Clooney održao govor tijekom kojeg je izjavio: "George i Amal dali su nam vjeru da na ovom mjestu, u ovo vrijeme ljubav živi".

Us Weekly pak piše kako se otac Amal Alamuddin, Ramzi, odmah nakon svadbe izjasnio po pitanju unuka rekavši da ih želi što prije.

A što se Clooneyja tiče, on je za HELLO! izjavio: "Zanima vas moja presuda za to kako je biti gospodin i gospođa Clooney? Osjećam se fantastično".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.