Podrška sve glasnija: Što lajavom Medi poručuju drugi psi (i mačke)

Foto: Facebook

MEDO iz Peroja još uvijek je glavna faca na Facebooku, barem što se njegovih četveronožnih prijatelja tiče.

Naime, na grupu jednostavno nazvanu Podrška za Medu ne prestaju stizati fotografije kojima vlasnici raznih pasa i mačaka jasno daju do znanja što misle o zabrani lajanja koju je Medi odredio sud. Nedavno su fotografije skupljene na jednom mjestu pa u galeriji provjerite koliko su poruke za Medu zabavne i inventivne.

Podsjetimo, Hrvatsku je prije dva dana obišla vijest o Medi, psu iz Peroja u Istri, kojem je sud odredio da ne smije lajati između 20 sati i 8 sati ujutro. Ako Medo zalaje, i to samo jednom, njegovi vlasnici morat će platiti čak 20 tisuća kuna, zbog čega je Medo tijekom tog vremena zatočen u kući, iako je on zapravo pas čuvar koji je navikao "patrolirati" dvorištem obitelji Šimunović. Ovako blesavi uvjeti izrečeni su krajem desetog mjeseca prošle godine na Općinskom sudu u Puli koji je ocijenio da tužba susjede Veselke Vukotić zbog neprestanog Medinog laveža, remeti njezin san i tako loše utječe na cjelokupno zdravlje.

Naravno, sve je ovo privuklo pažnju javnosti, a potom je pokrenuta i grupa podrške na Facebooku koja je dosad privukla više od 30.000 sljedbenika.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.