Plus-size modna zvijezda obrušila se na kritičare u videu koji je u rekordnom roku postao hit

Foto: Instagram

LOEY LANE 22-godišnja je modna video-blogerica koja nosi titulu "plus-size" YouTube zvijezde. Tisuće njenih obožavatelja s nestrpljenjem očekuju svaku njenu objavu, a najnovija možda nije ono na što su navikli.

Umjesto make-up savjeta i sličnih tema iz svijeta mode, Loey se ovaj put pozabavila kritikama koje dobiva za svoj izgled. Naime, neki su joj savjetovali da ne bi smjela nositi dvodijelni kupaći, ni ona ni ostale punašnije cure. Na kritike je odgovorila u videu, u kojem se pojavljuje u, naravno, dvodijelnom polka-dot bikiniju, i koji je u kratkom je roku postao hit.

"Rekli su mi da dvodijelni bikini ne izgleda dobro na punijim curama. Moram izraziti svoje neslaganje s tom tvrdnjom. Ljepota je subjektivna. Ono što je nekome lijepo, ne mora biti drugom, i obrnuto. Ti koji su mi uputili kritike, ne žale se na druge vrste građe, samo na punije cure. Dakle, trebala bih prestati nositi ono što želim ne zbog sebe već zato što se to nekome drugome ne sviđa. Koja glupost", rekla je, između ostaloga, Loey u svom videu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.