Partibrejkersi slave 30 godina karijere 3.3. u Beogradu, Cane poručuje: Nadam se dobrom zvuku



KULTNI rock 'n' roll bend Partibrejkers ove godine proslavit će 30 godina svoje karijere. Za veliku feštu simbolično su odabrali datum 3. ožujka, a koncert će biti u Hali sportova u Beogradu.

Bend je najavio da će povodom godišnjice odsvirati presjek svoje karijere, a otkrivaju kako će biti i nekih iznenađenja. "Imamo namjeru svirati neke stvari koje dugo nismo. Nadam se da ćemo uspjeti neku novu pjesmu odsvirati ili bar neku staru koju nikad nismo svirali. Nadamo se da ćemo imati dobar zvuk i da će puno ljudi doći da se provesele sa nama", izjavio je Zoran Kostić Cane za popboks.com.



Podsjetimo, Partibrejkersi su žarili i palili još od velike jugoslavenske rock ere u osamdesetima, a nikad nisu dopustili da se njihov zvuk svrstava u "pastirski rock" ili pop, a to potvrđuje i nezaboravna Canetova rečenica: "Onda su došli ti seljački bendovi poput Bijelog dugmeta i gomile metastaziranih kretena koji su se razvijali u larvi njihova izmeta".

Surađivali su s velikim grupama tih godina poput EKV-a, a Cane je bio i vrlo blizak prijatelj s pokojnim pjevačem te grupe Milanom Mladenovićem. S njegovom i svojom grupom te članovima Električnog Orgazma stvorio je supergrupu Rimtutituki koja je ostala upamćena po pjesmi "Slušaj 'vamo". No, sam Cane i Partibrejkers poznati su po mnogo više hitova, od "Hipnotisane gomile", "1000 godina", "Hoću da znam", "Kreni prema meni", Ono što pokušavam", "Ulični hodač" pa sve do pjesama "Mesečeva kći", "Molitva" te brojnih drugih.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.