Ovo vam sigurno nije palo na pamet: Evo gdje skriti novac od lopova

Screenshot: YouTube

EKIPA koja stoji iza YouTube kanala "Make" objasnila je kako skriti novac i druge vrijedne predmete. Oni savjetuju da izbušite rupu na vrhu vrata i u nju sakrijete svojevrsnu kapsulu s novcem i drugim vrijednim predmetima ili podacima.

Malo je kriminalaca kojima bi palo na pamet provjeravati baš svaki centimetar kuće koju žele opljačkati, a ni vlasnici kuće vjerojatno ni sami nikad nisu obratili pozornost na taj mali prostor na vratima.

Još jedan njihov prijedlog jest skriti novac u praznu kutiju razvodnika na zidu.

Postoji još mjesta u kući na kojima možete skriti nešto vrijedno. Lifehacker donosi cijelu listu takvih lokacija, a jedna od njih je hladnjak. Novac ili druge vrijedne predmete omotajte aluminijskom folijom i skrijte unutar hladnjaka. Mala je vjerojatnost da će provalnici zaključiti da u hladnjaku držite nešto vrijedno i početi kopati po njemu (osim ako nisu gladni).

Ukopavanje u zemlju ispod lažne biljke, skrivanje predmeta u pakiranja lijekova ili dječje igračke još su neki prijedlozi na koje provalnici neće nikad pomisliti, osim ako naravno nisu pogledali ova dva videa. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.