Ovako bi američko ratno zrakoplovstvo reagiralo na napad Godzille (uz pomoć Chucka Norrisa)

Screenshot: Air & Space

IZGLEDA da američko ratno zrakoplovstvo ima razvijenu strategiju u slučaju napada Godzille.

Magazin Air & Space Smithsonian odlučio je pitati zrakoplovce iz zračne baze Kadena kako bi reagirali kada bi gigantska japanska zvijer krenula u napad.

"Kadena je važna točka na Pacifiku. Zahvaljujući našoj strateškoj lokaciji možemo brzo reagirati na bilo koju prijetnju u regiji, a to uključuje i Godzillu", rekao je narednik Jason Edwards.

Optimistični Edwards smatra kako bi mu za kohezivni obrambeni napad na Godzillu trebalo samo sedam dobro opremljenih letjelica. "Godzilla bi vjerojatno očekivala zračni napad, pa bi za iznenadni napad trebali oko četiri tisuće Segwayja", kaže narednik. Viši zrakoplovac Mark Herman uzeo bi četiri helikoptera, strojnice i sve topove koje ima na raspolaganju.

Koga bi pozvali u pomoć? "Odabrao bih Chucka Norrisa, ali to je očiti izbor. Power Rangersi su dobar izbor u ovakvom scenariju... Bruce Lee... Hulk...", rekao je Edwards.

Ali nisu svi tako optimistični.

"Ispaljuje munje iz svojih ustiju, ubija druge zvijeri, može otiči u svemir i letjeti bez krila. Japanski tenkovi, helikopteri i artiljerija ne mogu ga srediti. Čak i da ju uspiju ubiti, Godzilla bi se vratila u život. Mislim da ratno zrakoplovstvo ne može srediti Godzillu, a isto tako ni vojska ili bilo tko drugi na svijetu", rekao je glavni časnik Bryan Campbell za Huffington Post.

Odgovor Godzille na obrambenu strategiju zrakoplovstva pogledajte u ovom videu.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.