Otkriven razog zbog kojeg se rasplakao kad je saznao da mu je sutkinja prijateljica iz škole

Screenshot: YouTube

NAKON što je svijet obišla snimka trenutka u kojem je sutkinja s Floride shvatila da je osumnjičeni za pljačku koji se pojavio pred njom u sudnici bivši prijatelj iz razreda, otkriven je razlog zbog kojeg je optuženik briznuo u plač nakon prepoznavanja.

Poput mnogih tinejdžera, Arthur Booth želio je postati uspješan, a prijateljima i obitelji govorio je da će postati neurokirurg. Pored njega u učionici srednje škole Nautilus u Miami Beachu sjedila je Mindi Glazer, koja je željela biti veterinarka, a potom je odlučila studirati pravo. Milijuni ljudi dosad su vidjeli trenutak u kojem se susreću bivši učenici, od kojih je samo jedan ispunio svoj san.

Članovi njegove obitelji otkrili su za Daily Mail da je on pola svog života proveo u zatvoru. Ovisnost o cracku i kockanju odvela ga je isprva u sitni kriminal, kako bi se dočepao novca potrebnog da zadovolji svoje ovisnosti. Od svoje 17 godine svako malo je završio u zatvoru, a šanse da će srediti svoj život i postići karijeru o kojoj je sanjao bivale su sve manje.

"Da nije bilo njegove ovisnosti o kockanju i drogama, on ne bi bio tu gdje jest. To je uzrokovalo njegovu propast. On nije nasilna osoba i nije nikoga ozlijedio, no trebao mu je novac da zadovolji svoju ovisnost i najlakše mu je bilo krasti", ispričala je njegova sestrična Melissa Miller.

Dodala je da se svi u obitelji nadaju da će ga susret sa starom školskom kolegicom i sram kojeg je tada osjećao potaknuti na promjene. "Nadamo se da može nastaviti sa svojim životom u drugom smjeru", rekla je.

Booth se trenutno nalazi u zatvorskom centru Metro-West u Miamiju, a određena mu je jamčevina od 43.000 dolara. Na slobodi je bio samo sedam mjeseci prije nego što je odlučio ponovno počiniti zločin. Zbog kriminalne prošlosti vjerojatno će biti osuđen na višu zatvorsku kaznu.

Prije 35 godina kad je izabran kao jedan od učenika škole Nautilus, koja je bila na dobrom glasu, ništa nije ukazivalo na to da će Booth završiti u zatvoru. Članovi obitelji ističu da je sam naučio španjolski jezik te je bio odličan u matematici i prirodnim znanostima.

"Uvijek smo znali da je poseban, jer je rođen sa šest prstiju na desnoj ruci", tvrdi njegova teta Betty Knight.

Mindy se u sudnici sjetila da je Arthur bio najljubazniji klinac u srednjoj školi te se prisjetila zajedničkog igranja nogometa. Booth je srednju školu napustio u 17. godini unatoč odličnim ocjenama. Ubrzo je postao ovisan o kockanju, a kako nije imao posao, novac je nabavljao krađama.

"Provaljivao je i prazne kuće i skladišta. Nikad nije bio nasilan", priča njegova sestrična.

Nakon prvog boravka u zatvoru postao je ovisan o cracku, a otada je većinu vremena proveo iza rešetaka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.