Oni piju, psuju, tuku se, seksaju i "sramote svoju državu": Novi trash reality u prvoj epizodi pogledalo 2,5 milijuna ljudi

Screenshot: YouTube

NOVI MTV-jev reality show svoju je premijeru imao ove subote, a već je u prvoj epizodi privukao gotovo 2,5 milijuna gledatelja.

Emisija prati dogodovštine nekoliko mladih ljudi koji žive (i žestoko tulumare) u malom gradu u Zapadnoj Virginiji, a neki je nazivaju novom verzijom popularnog "trasherskog" realityja "Jersey Shore".

Visokoj gledanosti svakako su pogodovale kontroverze koje su se oko nove serije pojavile i prije nego što je emitirana prva epizoda. Naime, senator Zapadne Virginije, Joe Manchin, zahtijevao je od MTV-ja da se serija ne prikaže jer narušava ugled čitavoj državi: "Kao ponosni stanovnik Zapadne Virginije, pišem kako bih vas službenim putem zamolio da zaustavite sve vezano uz travestiju zvanu 'Buckwild'. Umjesto da prikazujete ljepote naše države, 'lešinarite' na mladim ljudima, natjerali ste ih na sramotno ponašanje i sad na tome zarađujete. To je jednostavno pogrešno. Ova se emisija temelji na ružnim i netočnim stereotipima o ljudima Zapadne Virginije", napisao je u svom službenom dopisu senator.

S obzirom na takvu "pompu" koja se oko "Buckwilda" stvorila i prije emitiranja, serija će pravi test gledanosti imati tek pri emitiranju druge epizode idući tjedan, ali s MTV-ja nemaju sumnje da će se svi gledatelji vratiti pogledati što se događa u nastavku, javlja Inquisitor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.