Odlučna Hollandeova ljubavnica: Moj privatni život samo je moj

Screenshot: YouTube

FRANCUSKA glumica Julie Gayet izbjegla je u subotu u New Yorku pitanje novinara koji je želio doznati pojedinosti njezina odnosa s francuskim predsjednikom Francoisom Hollandeom.

"Moj privatni život samo je moj", odgovorila je odlučno Gayet novinaru tijekom panel rasprave o njezinu dokumentarnom filmu "Cineast(e)s" predstavljenom publici na Manhattanu.

Glumica je onamo pozvana u povodu obilježavanja međunarodnoga Dana žena gdje je otvorila večer organiziranu u čast redateljica s obje strana Atlantika. Predstavila je svoj dokumentarni film ostvaren u suradnji s glumcem Mathieuom Bussonom u kojemu se govori o ulozi žena u filmu iz perspektive 20 afirmiranih francuskih redateljica.

Sudionici rasprave zvižducima su popratili novinarsko pitanje o njezinom privatnom životu, a obožavatelji su pljeskom nagradili njezinu odlučnost da na njega ne odgovori. "Ja sam ok. Samo sam malo umorna nakon putovanja", odgovorila je.

Gayet je tužila časopis Closer  zbog objavljivanja fotografija na kojoj je s francuskim predsjednikom Hollandeom. Traži 50.000 eura odštete te još 4000 eura za troškove sudskog procesa. Zahtijeva i da se preko polovine naslovnice Closera objavi demantij informacija objavljenih u tome časopisu.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.