Obitelj glumca iz "Svi vole Raymonda": Dugo se borio s depresijom, brinemo se za njegovog brata

Foto: Facebook

SAWYER SWEETEN, glumac poznat po ulozi u seriji "Svi vole Raymonda", dugo se borio s depresijom prije nego si je oduzeo život u kući očeve sestre u Austinu u Texasu, otkrio je član obitelji za Daily Mail. Njegova teta Chele Knapp Robinette, kod koje su Sawyer i brat blizanac Sullivan došli na odmor, živi sa suprugom Vinceom i njihovo troje djece, a upravo su se u njenoj kući okupili svi članovi obitelji nakon samoubojstva 19-godišnjeg glumca. Članove obitelji dodatno je potresla činjenica da si je mladić oduzeo život u sobi na katu, dok su oni bili u prizemlju kuće.

Sawyerova rođakinja Jacklyn Stines ističe da je u obitelji zabilježeno nekoliko slučajeva depresije, a Sawyeru je u djetinjstvu dijagnosticiran ADHD.

"Sawyer i Sullivan su bili najslađa djeca. Bili su sitni jer su rođeni ranije i zato što su blizanci. Sawyer je imao puno problema u školi i pio je lijekove, ne znam ima li to veze s ovim što se dogodilo. Imao je poteškoća s učenjem i ADHD. Čula sam da je bio depresivan, no ne znam zašto. Depresija se ponavljala u obitelji, mnogi članovi obitelji piju lijekove zbog nje. Moja majka, ujaci, sestre i braća su se borili s njom, to je nešto što smo svi naslijedili", ispričala je.

Dodala je da ne može zamisliti što se događalo u Sawyerovoj glavi, posebice jer je iza sebe ostavio brata blizanca s kojim je bio jako blizak. "Brinem se za Sullivana, ne znam kako će podnijeti ovo, nikad se nisu razdvajali. Nadam se da će posebno paziti na njega", rekla je.

Sawyer i Sullivan glumili su blizance Geoffreya i Michaela Baronea u seriji "Svi vole Raymonda", a s njima se u seriji pojavila starija sestra Madylin u ulozi Ally Barone. Njih troje i najmlađa sestra Maysa bili su jako povezani, no teta ističe posebno vezu koju su dijelili blizanci. Zajedno su kupili kuću u Kaliforniji, u kojoj su živjeli posljednjih godinu dana. Braća su dijelila i ljubav prema motociklima. Teta misli da si je mladić oduzeo život u Texasu, jer mu je tamo bilo lakše doći do oružja.

"U kući njegovog oca je mnogo oružja, jer su se svi bavili lovom, a otac je i njega i brata često vodio u lov. Mislim da su imali svoje puške, koje su držali u očevoj kući. Voljeli su oca i bili su u dobrim odnosima s njim, pa su često dolazili u Teksas", istaknula je.

Prisjetila se da su rođendani blizanaca bili posebna događanja, a najbolje pamti njihov prvi rođendan, kad je svaki imao svoju tortu. Dodaje da su bili lijepo odgojeni i skromni, ali i jako sramežljivi. Iako im je serija omogućila lagodan život, nisu se razbacivali novcem. Doda je da su i nakon prestanka snimanja serije, mladići i dalje zarađivali od njenog repriziranja diljem svijeta. Jacklyn tvrdi da ih čak ni roditelji nisu razlikovali kad su bili bebe, pa su im znali staviti malo laka na jedan nokat na nozi kako bi ih razlikovali. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.