Nova Bondova djevojka koja je uspjela pobjeći iz smrtonosnog okruženja kojim vladaju karteli

Foto: Instagram

OVOG ožujka objavljeno je da će Stephanie Sigman biti treća Bondova djevojka u novom nastavku serijala o agentu 007.

Ona je ujedno i prva meksička glumica koja će igrati Bondovu djevojku, ali i "savršena osoba da glumi neustrašivu, žestoku i opaku ženu", budući da je djetinjstvo provela u jednom od najsmrtonosnijih i najopasnijih gradova u kojima vladaju narkomafije, tvrdi njezin brat za Daily Mail.

Sigman, koja će se pojaviti u prvoj sceni "Spectrea", dolazi iz meksičke države Sonora, kojom vlada zloglasni kartel Sinaloa. Njezin brat Kenneth otkrio je priču o opasnosti i nasilju s kojima su se suočavali u rodnom gradu Obregonu, gdje susretanje s kartelima i drogom bila svakodnevica. "Odrastajući u Ciudadu Obregon morali ste imati duha i biti snalažljivi. Dobro je da smo oboje otamo uspjeli pobjeći", poručio je.



U Sonori je u 2012. zabilježeno 501 ubojstava (2011. bilo ih 463), prema posljednjim službenim podacima. Ali, stvari postaju puno strašnije kad se uzme u obzir činjenica da u tim istim službenim podacima stoji da je i do 90 posto zločina u Meksiku neprijavljeno.

Prva meksička Bondova djevojka najstarije je dijete Leeja Sigmana, američkog igrača baseballa koji je svoju suprugu upoznao kad je igrao za Ciudad Obregon Yankees 1980. godine. 27. godišnja Stephanie rođena je 1987. godine, a stanovnici grada tvrde da su problemi s organiziranim zločinom postali ozbiljno oko 1998., kad je današnja Bondova ljepotica imala samo 11 godina.

Iz drugog najvećeg grada u Sonori ona se odselila kad je imala 16 godina i tad započela karijeru modela. Kad je imala 18 godina primljena je u školu glume u Mexico Cityju, i otad se nije osvrtala, poručuje njezin brat koji tvrdi i da je znao da će njegova sestra uspjeti. "Ona je iz tog grada uspjela otići isključivo zahvaljujući odlučnosti. Tko zna što joj se moglo dogoditi da je ostala. Sve lijepe djevojke koje sam poznavao odrastajući sad su u vezama s 'narcosima'. Mi smo svi jako ponosni na njezin uspjeh. Puna je energije i želje, a razlog tomu je sve ono što je vidjela i proživjela u mjestu iz kojeg dolazi".



O svojoj novoj ulozi u "Bondu" Stephanie je kazala: "Nikad nisam mislila da ću dobiti tu ulogu. Casting sam obavila preko videa iz svoje kuće jer sam se taj dan bila otrovala hranom. Nekoliko tjedana nakon toga dobila sam poziv u kojem me traže da dođem na sastanak s redateljem Samom Mendesom".

A prije nego što ćete ju imati priliku pogledati u "Spectreu", pogledajte koliko je seksi bila u spotu Arctic Monkeysa za pjesmu "Snap Out Of It".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.