Nimalo tipičan oproštaj: Nakon što je umrla njezine su se posljednje riječi proširile svijetom

Foto: Facebook

INSPIRATIVNA poruka od žene koja je bolovala od raka proširila se internetom nakon što je objavljena na Facebooku nakon njezine smrti.

Seema Jaya Sharma, koja je živjela u Londonu, preminula je u petak nakon šestogodišnje borbe s rakom.

Ova 37-godišnjakinja od obitelji je tražila da objave njezinu posljednju poruku pa je njezin sin na Facebooku napisao: "Moja je majka preminula danas u 14 i 10. Ovo je napisala kao svoj posljednji status. Željela je da njezine posljednje riječi budu 'Imam još 21 sekundu!'", što je referenca na pjesmu "21 sekunda" So Solid Crewa.

U nastavku je prenesena Seemina posljednja poruka:

"Moj sin će vas obavijestiti o pogrebu i sličnim stvarima pa vas molim da dođete odjeveni u vedre boje, jer nećete oplakivati moju smrt nego slaviti moj život! Molim vas održite me na životu kroz vaš dobar provod. I svaki put kad se smijete i zabavljate, ja ću biti s vama! Jupi! Ne plači za mnom Argentina... prava je istina da nisam niti znala gdje si na karti! Zemljopis mi nikad nije bio jača strana! U svakom slučaju ovo je moj način da se pozdravim s vama, a ako vam se ptica pokaka na glavu to vas ja pozdravljam, a ako vas stvarno volim možda vam dođem kao duh pa ćete se vi usrati od straha! hehe! VOLIM VAS!

Oh, bit će i bdijenje (lokacija treba biti potvrđena) i voljela bih da nitko ne odlazi do moje kuće odsad do pogreba. Hvala. Molim vas nosite šarenu odjeću! Slavimo!".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.