Nije lako biti televizijski voditelj: Pogledajte neke od najvećih gafova hrvatskih voditelja pred kamerama

Screenshot: YouTube

BITI ispred kamera, i još k tome ako vam emisija ide uživo, sa sobom zasigurno nosi i određenu dozu stresa. Neki se voditelji snađu odlično, a neki bi najradije zaboravili trenutke kad su izrekli svoje najveće gafove. U nastavku vam donosimo upravo neke od tih trenutaka.

1. Edita Misirić
Sadašnja voditeljica Exkluziv Tabloida nekad je gledateljima prezentirala vijesti iz sporta, a jednom se prilikom sva preznojena izgubila među papirima rekavši da je teniski meč završio rezultatom 4:3.

2. Tomislav Jelinčić
Editin kolega Tomislav Jelinčić poznat je po tome što je na počecima svoje karijere rijetko uspijevao suzdržati smijeh vodeći Vijesti, a tijekom čitanja vijesti o terapiji lopatama, tehničari su morali stišati ton, kako gledatelji ne bi čuli Jelinčićev smijeh.

3. Korana Gvozdić
Lijepa Zagrepčanka javljala se iz Tajlanda tijekom pete sezone hrvatskog Big Brothera, i neprestano bila na meti kritika zbog lošeg izvještavanja.

4. Slavica Babić
HTV-ova voditeljica tijekom izvanrednih vijesti opsovala je na samom početku uključivanja u eter.

5. Saša Kopljar
Voditelj Dnevnika Nove TV čitao je vijest o padu zrakoplova koju je završio riječima – Nasreću nitko nije preživio.

6. Slavko Cvitković
Novinaru HTV-a u sportskom pregledu Dnevnika prije četiri godine omakao se nepristojan izraz dok je najavljivao dolazak grčkih košarkaša.

7. Ivan Čačić
Vremenska prognoza te večeri morala je biti prekinuta jer se meteorolog Ivan Čačić nije prestajao smijati. S HTV-a su tada poručili da su pustili krivu snimku.

8. Tatjana Jurić
Smiješno je bilo i Tatjani Jurić koja je vodeći tadašnji Exploziv najavljujući jedan prilog prasnula od smijeha.

9. Monika Kravić

Nekad Kravić, danas gospođa Mamić, Monika će ostati zapamćena po gafu koji joj se dogodio prilikom odjave emisije kad je ljutito zagalamila u studiju.

10. Antonija Mandić
Tijekom nedavne emisije Studija 45 voditeljica je ugostila Gorana Bareta, i pokazala da loše zna matematiku. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.