"Ne vidim razliku između jedenja mesa i pedofilije! Ako podržavate klaonice, podržali biste i Auschwitz!"

Foto: Guliver/Getty Images

FRONTMEN Smithsa, Morrissey, dugo se nije upustio u neku od svojih prepoznatljivih tirada, ali čini se da je došlo vrijeme za novo opsjedanje naslovnica diljem svijeta.

Sve je započelo na njegovoj službenoj stranici za vrijeme razgovora s obožavateljima od kojih ga je jedan upitao što ga je motiviralo da prestane jesti meso i postane vegetarijanac.

"Ako imaš pristup YouTubeu, trebao bi pogledati video koji nosi naziv 'The video the meat industry doesn't want you to see'. Ako te to ne pomakne, vjerojatno si od granita", započeo je pjevač.

"Ne vidim razliku između jedenja životinja i pedofilije. U oba se slučaja radi o silovanju, nasilju, ubojstvu. Kada me netko upozna s osobom koja jede bića, odem", nastavio je Morrissey i postavio pitanje biste li razmijenili brojeve s osobom koju upoznate u klubu, a znate da uživa u krvoproliću, rezanju grkljana i uništenju života.

"Ako podržavate klaonice, podržali bi Auschwitz. Ne postoji razlika. Ljudi koji se ne slažu sa mnom vjerojatno nikada nisu bili u klaonici", zaključuje frontmen Smithsa koji se nakon toga obrušio i na poznatog celebrity kuhara Jamieja Olivera zapitavši se: "Ako je toliko siguran da je meso ukusno, zašto ne ugura jedno svoje dijete u mikrovalnu?"

Međutim, to nije ništa novo za pjevača koji je prije nekoliko godina, za vrijeme koncerta u Varšavi, McDonald's i KFC usporedio s ubojstvima Andersa Breivika.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.