Nastavak sapunice iz Srbije: "Vatrenu Slađu" bivši sad optužio za pokušaj ubojstva

Foto: Facebook

SLAĐANA LAZAREVIĆ, 39-godišnjakinja iz Srbije koja je bivšem zapalila automobil dok je on u njemu bio s dvije djevojke, još uvijek je jedna od glavnih vijesti u Srbiji, a mediji su joj već i dodijelili nadimak "Vatrena Slađa".

Ona je bila na policiji da bi ispričala svoju stranu priče, a nakon toga osumnjičena je za "izazivanje opće opasnosti", dok ju njezin bivši tuži da pokušaj ubojstva", piše Blic.

Podsjetimo, Slađa tvrdi da su je na mjesto na kojem je zapalila automobil djevojke Ivana i Gorica, koje su u tom trenutku bile s njezinim ljubavnikom Zoranom Markovićem, a da je automobil zapalila nakon što ju je Marković gurnuo i izvrijeđao. "Pustila sam policajcima snimke razgovora s Ivanom i Goricom, koje su me te noći zvale sa Zoranovog mobilnog i pričale mi kako je on ukomiran od alkohola i da dođem po njega. One su mi točno rekle gdje je on. Pokazala sam im i SMS-ove od njih", ispričala je.

>> Srpkinja bivšem zapalila Mercedes dok je u njemu bio s dvije djevojke


Nakon toga je dodala: "U policiji imaju i moje ranije dvije prijave da me tukao. Čuvam medicinsku dokumentaciju da sam imala potres mozga. Imam i potvrde da sam mu davala novac. Od tog novca je kupio Mercedes, a trošio ga je i na provod s ove dvije djevojke".

S druge strane, Zoran je poručio da će angažirati odvjetnika i tražiti odštetu: "Tražit ću odštetu za uništeni Mercedes i pretrpljeni strah. Ona me došla zapaliti i to je pokušaj ubojstva. Ovih dana ne mogu raditi zbog opekotina na rukama. Imam svjedoke da je još u kavani Slađana rekla, kada je kupila benzin, da će me zapaliti. Mora se otkriti i tko joj je javio. Ako su to Ivana i Gorica, neka one odgovaraju. Spavao sam u kolima i ne znam jesu li one zvale Slađanu, i tako sam rekao u policiji. Bio sam umoran, popio sam nekoliko piva i zaspao sam. Njih dvije su me izvukle iz zapaljenog automobila, a ja sam se uhvatio rukama za zapaljeni automobil, pa sada imam plikove".

A ako ste zaboravili, Zoran je oženjen, a od svega, njegovu suprugu najviše smeta - što je priča u medijima. "Sada zbog svega imam problem sa suprugom. Nije sretna što se sada sve razvlači po javnosti. Nisam sreo dosad osobu kakva je Slađana i nisam vjerovao da može tako nešto napraviti. Da sam znao da je tako 'vatrena', ne bih se petljao s njom", poručio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.