Nastavak dirljive priče o mladiću koji je snimio pjesmu koju su do danas čuli milijuni sluštelja

Screenshot: YouTube

ZACH SOBIECH pati od neizlječivog oblika raka, a prošle je godine odlučio snimiti pjesmu kako bi se oprostio od prijatelja i obitelji jer liječnici su mu dali između tri mjeseca i godine dana života.

Sedamnaestogodišnjak iz Lakelanda u Minnesoti napisao je tada dirljivu pjesmu "Clouds" koja je do danas pregledana gotovo tri milijuna puta.

Prije nekoliko dana objavljena je i verzija u kojoj sudjeluju slavni glumci, glazbenici i komičari koji su Zachu odali počast.


U videu se tako pojavljuju Bryan Cranston, Ashley Tisdale, Chris Pratt, Sarah Silverman, Anna Faris, Rachel Bilson, Jason Mraz, Jenna Elfman, Ed Helms i brojni drugi, sudjelovali su u projektu kako bi prikupili novac za liječenje djece koja su poput Zacha oboljela od raka.

Podsjetimo, Sobiech boluje od osteosarkoma, a riječ je o rijetkom obliku raka kostiju koji najčešće pogađa mlade između 10 i 25 godina. Bolest mu je otkrivena 2009. kada je imao samo 14 godina, a pretrage su pokazale da je jaka bol koju je osjećao u kuku bio tumor. Zach je nakon toga prošao nekoliko operacija i kemoterapiju.


Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.