Napadaju je zbog mršavosti: "Kako ovo može biti lijepo? Izgleda kao kostur"

Foto: Instagram

SAMO dan nakon što je za australske medije izjavila da formu održava vježbom u teretani u svojoj kući, ali i da obožava sireve i deserte, australska manekenka i voditeljica Rebecca Judd izazvala je buru na Instagramu objavom fotke na kojoj pozira u bikiniju.

Nije dugo trebalo da se velik broj od 196.000 njezinih sljedbenika na Instagramu pobuni, tvrdeći da je pretjerala u mršavljenju i da izgleda anoreksično. S druge strane, drugi je brane, komentirajući da izgleda zdravo. Australski mediji redom ovu vijest prenose kao "šok izazvan kosturskim izgledom", osvrćući se tako na komentare s društvenih mreža.

Rebecca, inače majka dvoje djece, od kojih je drugo, djevojčicu Billie Kate rodila u veljači ove godine, nikad nije skrivala da je gotovo ovisna o fitnessu, ali to nije spriječilo njezine fanove da komentiraju na razne načine: "Kako ovo može biti lijepo? Premršava si", samo je jedan od komentara, dok se drugi brinu kakvu poruku ovime Becca šalje: "Molim te razmisli o poruci koju ovime šalješ mladim ženama. Poremećaji u prehrani su stvarni i imaju ih mnoge djevojke".

Postojali su i oni koji su je zbog ovoga demonstrativno prestali slijediti, ali i oni koji je ozbiljno žale: "Nikad ne bih željela ovako izgledati. Jadna djevojka", napisala je jedna komentatorica.

Ovo nije prvi put da se Rebecca našla na udaru zbog kilaže: o njezinim se kilogramima raspravljalo i za vrijeme i nakon njezine posljednje trudnoće. Samo tri mjeseca nakon poroda objavila je prvu fotku u bikiniju na kojoj je pokazala da se u potpunosti vratila u staru formu, a mnogi su komentirali da joj to niti nije moglo biti preteško budući da je u trudnoći dobila minimalan broj kilograma.



S druge strane, ona tvrdi da svoju figuru zahvaljuje samo jednoj stvari: "Pilates, pilates, pilates! Voljela bih da imam vremena za trčanje, ali nemam. Pa samo vježbam na suprugovoj spravi cijelo vrijeme, u njegovoj muškoj pećini. A tamo ima i bicikl koji ponekad vozim. Treba ostati u formi, snažan i utreniran", kazala je i dodala da je nešto ipak i u genetici jer i ona i njezina majka "mogu jesti što god požele".

Komentare s Instagrama odlučila je ignorirati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.