Nakon 53 godine otkrio detalje o izgledu Marilyn Monroe u trenutku smrti

Screenshot: YouTube

ORGANIZATOR pokopa koji je pomagao pripremiti tijelo Marilyn Monroe za pokop progovorio je o tome. Allan Abbott i Ron Hast bili su vlasnici jedne od najpoznatijih pogrebnih agencija u '60-ima, a među slavnim osobama čije su pokope organizirali bile su glumice Marilyn Monroe i Natalie Wood, piše Daily Mail.

Abbott je napisao knjigu o svom radu i u njoj iznio detalje o zvijezdama čije je posljednje ispraćaje organizirao. Tvrdi da je slavna plavuša bila gotovo neprepoznatljiva u trenutku kad ju je vidio mrtvu. Prisjeća se da ga je 5. kolovoza 1962. godine policija pozvala na adresu 1230 Fifth Helena Drive u Brentwoodu, u kuću slavne glumice.

Policiju je pozvao doktor Hyman Engelberg koji je konstatirao Marilyninu smrt, a Abbott tvrdi da je njeno tijelo bilo puno ljubičastih mrlja.

"Bilo je teško povjerovati da je to slavna ljepotica. Izgledala je poput prosječne starije žene koja nije brinula o svom tijelu. Očito su okolnosti u kojima je umrla pogoršale njen izgled. Kad netko umre, zbog gravitacije se krv taloži na najnižoj točki tijela, a kako je ona umrla licem prema dolje ljubičaste mrlje od krvi ostale su na njenom licu, dok joj je vrat bio natečen", napisao je.

Dodao je da joj je kosa bila kovrčava i kratka, a čini se da je neko vrijeme nije bojala jer je imala smeđi izrast.

"Noge joj nisu bile obrijane, usne su joj bile ispucane, a bile su joj potrebne i manikura i pedikura", opisao je.

Njihov zadatak bio je urediti je, okupati i odjenuti, a među njenim stvarima pronašli su lažne grudi, no nisu ih koristili jer su bile premalene. Njen su grudnjak napunili vatom kako bi izgledale onako kako su ljudi mislili da izgledaju. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.